(foto) Natalia Colesnic ne spune tot ce trebuie să știm despre Convenția Națională Kangoo Jumps

kimbocollage
Foto: Convenția Națională Kangoo Jumps din 7 iunie

Duminică, 7 iunie, la Moldexpo cu începere de la ora 12:00, va avea loc Convenția Națională Kangoo Jumps Moldova, iar cu această ocazie echipa #diez a discutat cu organizatoarea evenimentului, Natalia Colesnic, pentru a ne oferi mai multe informații.

#1. Toată lumea știe cine este Natalia Colesnic și sportul pe care-l promovează – Kangoo Jumps. De ce ai decis să organizezi o Convenție de Kangoo la Chișinău?

 

Natalia Colesnic PC: Kangoo Jumps
Natalia Colesnic PC: Kangoo Jumps

N.C.: Acum câțiva ani, când am descoperit tenișii și programele de Kangoo Jumps, am participat la mai multe convenții internaționale și mi-a plăcut enorm ce am văzut acolo. Mi-am dorit mult să aduc acea atmosferă și acasă, în Moldova. Anul trecut am organizat prima ediție a Convenției la Chișinău și am fost surprinsă de felul în care a reacționat lumea și cât de mulțumiți au fost de participarea la acest eveniment. Din acest motiv, mi-am dorit să continuu tradiția de a organiza în fiecare an un eveniment la care să participe toți iubitorii de Kangoo Jumps.

#2. Ce se va întâmpla pe 7 iunie la Convenția de Kangoo Jumps?

N.C.: Vom avea parte de un Master class Retro style cu trainerul Tatiana P. Demiralp, care vine cu echipa ei din Cipru. Instructorii din Cipru, dar și instructorii de Kangoo calificați din Moldova vor prezenta show-uri de excepție, precum și show-uri de la mai multe grupuri de copiii pasionați de dans și sport. De asemenea, la eveniment avem invitați speciali, persoane publice și importante din businessul autohton. Surpriza din acest an este partenerul general al evenimentului, care va lansa în exclusivitate în Moldova „Dieta Elenei Malâșeva”. Prezentatoarea TV din Rusia, Elena Malâșeva ne promite că vom slăbim sănătos, ușor și eficient! Mai multe detalii și surprize aflați în cadrul Convenției! Pe 7 iunie vom fi o gașcă mare care urcă pe tenișii Kangoo Jumps și savurează timp de câteva ore din plăcerea de a practica acest sport!

 

PC: Kangoo Jumps
PC: Kangoo Jumps

#3. Cine poate să participe la Convenție?

N.C.: Așteptăm toți doritorii care doresc să simtă că… ajung până la cer! La Convenție vor participa intructorii de Kangoo, dar și amatorii acestui sport, precum și cei care vor urca pentru prima dată pe teniși. Sunt așteptați toți cei care vor să petreacă o duminică alături de o gașcă energică și zâmbitoare la un eveniment sportiv, care va aduna sute de participanți.

#4. De ce Kangoo Jumps și nu alt sport?

N.C.: Tenișii Kangoo sunt motivul! Cine încalță acești teniși nu vrea să îi mai lase. Zic mai bine să urci și tu pe ei și-atunci vei primi răspuns la întrebarea ta. Un lucru pot să zic, sportul Kangoo Jumps nu îți oferă doar o stare fizică perfectă, dar și o stare emoțională de nota 10!

 

PC: Kangoo Jumps
PC: Kangoo Jumps

#5. Cum te-a schimbat pe tine acest sport?

N.C.: Ritmul vieții mele s-a schimbat enorm după ce am descoperit Kangoo Jumps. În general, sportul ne schimbă atitudinea față de corpul nostru, iar ritmul în care reușim să facem unele lucruri în viață devine tot mai rapid. Sportul ne disciplinează și ne face să obținem mulțumirea de sine, de felul în care arătăm, practicând Kangoo Jumps. Acest sport nu m-a schimbat doar pe mine, ci și mii de destine. Asta e puterea unui sport practicat corect și regulat!

#6. Ce părere ai despre modul de viață al moldovenilor?

N.C.: Se alimentează nesănătos, fac puțină mișcare și foarte puțini investesc într-un abonament la o sală de sport și în rezultat, moldovenii arată așa cum îi știm cu toții. Nu îi judec, nu îi critic, ci doar îi îndemn să fie autocritici, să își dorească mai multe de la propria personalitate!

 

PC: Kangoo Jumps
PC: Kangoo Jumps

#7. Spune-mi 3 motive de ce pe 7 iunie trebuie să urcăm pe tenișii Kangoo?

a. Poți petrece primul weekend din această vară participând la un eveniment, unde îți vei pune la încercare corpul, îți vei face prieteni și vei dansa, așa cum se dansează doar pe tenișii Kangoo!

b. Vom avea muzică live! Invitata Convenției este și trupa „Alex Calancea Band”.

c. Vei obosi pe tenișii Kangoo în sensul bun al cuvântului! Să vedem dacă după câteva ore de antrenament vei dori să-i lași.

 

Natalia Colesnic PC: Kangoo Jumps
Natalia Colesnic PC: Kangoo Jumps

#8. Care este filosofia ta de viață?

Trăiește. Iubește. Iartă și mulțumește.

Mai multe detalii despre eveniment, dar și cum poți achiziționa biletul la Convenție, găsești pe pagina: Kangoo Club Moldova.

 

Sari cu Kangoo Jumps
Sari cu Kangoo Jumps
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente