(video) Recomandări de 10 filme pentru vara 2015

Minions-Film
Foto: PC: wegotthiscovered.com

Vara este timpul când avem o grămadă de timp liber, astfel pentru a face ceva relaxant, dar în același timp util, îți propunem să privești filme, multe filme.

De aceea am realizat o listă de filme pe care ar trebui să le vezi în această vară, pentru a bucura cinefilul din tine. Astfel, îți propunem atât filme deja legendare, dar care poți să le revezi la nesfârșit, cât și pelicule noi, dar la fel de incitante.


#1. 500 de zile cu Summer (500 days of Summer)

 

PC: fallingfromvertigo.wordpress.com
PC: fallingfromvertigo.wordpress.com

Pelicula „500 de zile cu Summer”, o comedie romantică neconvențională. Summer nu crede în dragoste adevărată, în suflete pereche și bărbatul potrivit. Tom, în schimb, este un romantic incurabil care nu renunță la ea nici în ruptul capului.


#2. Minionii

 

PC: movie-infos.net
PC: movie-infos.net

Micile creaturi galbene, cu salopete, ochelari şi un apetit incredibil pentru a servi pe cineva o vor lider pe domnişoara Scarlet Overkill. Domnişoara Overkill ar face orice pentru a ajunge să domine lumea şi când adorabilii minioni încearcă să o cucerească cu şarmul lor pentru a le fi şefă, ea profită de ocazie. Îi vom cunoaşte pe minioni în anii 1960 şi aflăm că ei sunt o specie ce a trăit mereu, fiind în permanentă căutare a unui stăpân pentru a-i oferi serviciile. Rămaşi fără şef, minionii merg să recruteze unul la o întâlnire a super-răilor din lume şi acolo o cunosc pe domnişoara Overkill. Creaturile galbene se aleg astfel cu prima şefă super-malefică.


#3. Focus

 

PC: keepongeekin.com
PC: keepongeekin.com

Will Smith joacă rolul lui Nicky, un maestru al înşelăciunilor, care se îndrăgosteşte de o novice, Jess (Margot Robbie). În timp ce o învaţă trucurile meseriei, ea se apropie un pic prea mult, iar el se rupe de ea. Trei ani mai târziu, fosta flamă, acum o adevărată femeie fatală, apare la Buenos Aires, în mijlocul unei curse cu miză mare. În mijlocul celei mai noi şi mai periculoase scheme a lui Nick, ea vine şi-i dă planurile peste cap şi-l scoate oarecum din joc pe maestrul escroc.


#4. Secretul lui Adaline (The Age of Adaline)

 

PC: filmsubtitrat.ro
PC: filmsubtitrat.ro

Rămânând miraculos la vârsta de 29 de ani timp de aproape opt decenii, Adaline Bowman (Blake Lively) duce o existenţă retrasă, evitându-i din răsputeri pe cei care i-ar putea da în vileag secretul. Dar o întâlnire întâmplătoare cu atrăgătorul filantrop Ellis Jones (Michiel Huisman) reaprinde în ea pasiunea pentru viaţă şi dragoste. Atunci când un weekend petrecut cu părinţii lui (Harrison Ford şi Kathy Baker) riscă să dezvăluie adevărul despre ea, Adaline ia o decizie care-i va schimba viaţa pentru totdeauna.


#5. Aurul nebunilor (Fool’s Gold)

 

PC: axnwhite.ro
PC: axnwhite.ro

„Aurul nebunilor” este un film de aventură romantic american din 2008 distribuit de Warner Bros. Pictures. Filmul prezintă peripețiile unui cuplu proaspăt-divorțat care-și reface viața romantică în timpul căutării unui comori pierdute sub apă. Pelicula este regizată de Andy Tennant și în rolurile principale apar cei doi actori din filmul „Cum să scapi de un tip în 10 zile”: Matthew McConaughey și Kate Hudson.


#6. Furios și iute 7

 

PC: telegrafonline.ro
PC: telegrafonline.ro

„Fast and Furious 7” (Furios şi iute 7) este un film de acțiune, regizat de James Wan. Deckard Shaw caută răzbunare împotriva lui Dominic Toretto și familia sa pentru fratele său aflat în comă. Dominic Toretto şi Brian O’Conner, cu cazierul curăţat şi liniştiţi alături de vechii lor prieteni, încearcă să îşi facă o nouă viaţă, dar totul se năruie în momentul în care Ian Shaw intervine, iar ei sunt nevoiţi să calce din nou în afara legii.


#7. Vacanță în Europa (EuroTrip)

 

PC: malovatz-city.ucoz.ro
PC: malovatz-city.ucoz.ro

Europa nu va mai fi aceeași după ce Scotty Thomas și prietenii lui vor lua expresul excesului. Ei se vor împrieteni cu tot felul de fete străine focoase și vor face toate nebuniile posibile în cea mai dementă călătorie a vieții lor.

Fără costume de baie, fără probleme. Lăsați orice prejudecată la o parte, pentru că veți avea parte de plăcerile nebunești ale Vacanței în Europa.


#8. Plaja (The Beach)

 

PC: channel4.com
PC: channel4.com

Chiar dacă este destul de vechi, în cazul în care nu l-ai văzut până acum, ar fi bine să-l pui pe lista ta. Pelicula urmărește povestea unui tânăr plecat în aventura vieții sale, dar și pericolele pe care le presupune această aventură. Un film despre natura umană și limitele sale, despre dragoste, prietenie, riscuri și suferință.


#9. Ted 2

 

PC: gossipsitv.blogspot.com
PC: gossipsitv.blogspot.com

În noul film al lui Seth MacFarlane buclucaşul urs de pluş trebuie să dovedească în instanţă că este o persoană, astfel încât să se poată căsători cu aleasa inimii lui. Noua aventură a lui Ted şi a prietenului său uman John Bennett (Mark Wahlberg) nu are loc doar la tribunal, cei doi eroi fiind implicaţi şi în accidente de tot felul şi urmăriri pe viaţă şi pe moarte.


#10. Noi suntem familia Miller (We’re the Millers)

 

PC: concourseonline.com
PC: concourseonline.com

David Clark (Jason Sudeikis) este un mărunt traficant de droguri care îşi câştigă existenţa vânzând iarbă unor oameni de afaceri şi casnice plictisite, dar niciodată copiilor. Deci, ce ar putea merge rău? Multe. Învaţă cum nu se poate mai greu că nicio faptă bună nu trece nepedepsită. Atunci când încearcă să ajute câţiva adolescenţi, acesta este jefuit de trei tipi care îi fură toţi banii şi toată marfa, lăsându-l cu mari datorii la distribuitorul său, Brad (Ed Helms).

Taguri: #Recenzii
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente