(video) Batman și Superman țin lumea în suspans atât în trailerul Warner, cât și cel Lego

collage
Foto: PC: Colaj #diez

Fanilor Superman și Batman le-a fost oferit un nou trailer al filmului deja mult așteptat „Batman Vs Superman – Dawn of Justice”, făcut în întregime din figurine Lego.

Deja de ceva timp este la modă să recreezi trailerele filmelor ce aparțin unor francize cunoscute în filmulețe pe alocuri amuzante sau mai sumbre, din figurine Lego.

Canalul de youtube FinalFeature, la foarte scurt timp după apariția primului teaser al filmului de super-eroi „Dawn of Justice”, a făcut public un filmuleț cu figurine Lego. Atât trailerul, cât și parodia Lego a acestuia, lasă lumea în suspans, întrucât subiectul de bază al filmului nu este făcut public în întregime. Potrivit Wikipedia, filmul artistic de lung-metraj urma să apară în decembrie 2014, apoi a fost amânat pentru iulie 2015. Deja a fost anunțat că el va fi difuzat în marele cinematografe în mai 2016, întrucât regizorii și echipele sale au nevoie să lucreze mai mult, mai detaliat la efectele vizuale ale filmului. Vezi mai jos care trailer îți place mai mult.

„Batman Vs Superman – Dawn of Justice” – film care intenționează a fi continuarea lui „Man of Steel”.

 

 

Batman Vs Superman – Dawn of Justice”, varianta Lego

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente