Regăsește-te în cele 14 tipuri de fani „Game of Thrones”

beyonce
Foto: PC: absolempictures.com

Acum câteva zile a avut loc marea premieră a sezonului 5 de „Game of Thrones/Urzeala Tronurilor”, serial filmat în baza epopeii lui George Martin. Diferiți fani au primit această noutate în mod diferit.

Pentru ca să putem înțelege reacțiile diferitor oameni, portalul Distractify a făcut un top al categoriilor de fani ai serialului TV. Echipa #diez a mai adăugat câteva puncte suplimentare. Presupunem că te vei regăsi în una din categoriile de mai jos.

#1. Fanii care nu țin minte numele eroilor

 

1

„Și apoi blonda îi spune roșcatei, celei care a ucis demonul, îi spune ceva și eu rămân surprins. Apoi, băiatul cela frumușel, nu cel băgăcios, dar celălalt frumușel. Ce bine că știi despre cine eu vorbesc”, este un clasic sumar al discursului unui asemenea fan.

 

#2. Fanii care știu cărțile

 

PC: eatgeekplay.com
PC: eatgeekplay.com

De obicei, aceștia compară orice moment din serial cu cel din cărți, spunând ce ar fi trebuit să se întâmple sau nu.

 

#3. Fanii care știu cărțile și fac spoilere

 

PC: funny-pictures.picphotos.net
PC: funny-pictures.picphotos.net

De obicei, acești fani doresc să demonstreze celorlalți cât ei știu, cât de bine au făcut că au citit cărțile lui G.Martin, ruinând speranțele tale că cineva va trăi în această epopee mai mult decât câteva capitole.

 

#4. Fanii care privesc serialul doar pentru scenele de sex

 

gendry-melisandre

Acest tip particular de fani apreciază frumusețea și nuditatea într-atât de mult, încât îi este dificil să aprecieze alte aspecte ale show-ului, cum ar fi subiectul. Discuțiile cu asemenea fani ar putea fi destul de „grafice”.

 

#5. Fanii care nu se mai uită la show după Nunta Roșie

 

De fiecare dată când subiectul unei conversații ajunge la cest tip de fani, aceștia vor povesti mereu despre trauma emoțională primită după privirea Nunții Roșii. Ei sunt siguri că cei ce continuă să privească serialul după acest „eveniment” au spirit diabolic pentru susținerea violenței.

 

#6. Fanii care sunt siguri că fiecare persoană adoră serialul

 

PC: sarahsamudre.tumblr.com
PC: sarahsamudre.tumblr.com

Acești fani niciodată nu vor accepta o lume în care cineva undeva spune că nu iubește „Game of Thrones”. Dacă nu ai privit showul până acum, un asemenea fan îți va ține o întreagă lecție, explicând de ce trebuie să-l urmărești, spunând toate motivele de ce stilul tău de viață în această direcție este greșit.

 

#7. Fanii care nu percep incestul

 

PC: libela.org
PC: libela.org

Acești fani mereu vor pune accentul pe faptul că Jaime și Cersei sunt gemeni și că ei au copii. Nu-i lăsa să treacă la discuția despre familia Targaryen. Deși incestul aduce surprize neplăcute bazei genetice a viitoarelor generații, este de menționat că, din punct de vedere istoric, asemenea lucruri se întâmplau nu doar în „Oedip rege” sau în serial. La urma urmei, personajele sunt ficționale și putem dormi liniștiți.

 

#8. Fanii care urăsc magia

 

PC: blastr.com
PC: blastr.com

Acești fani ți-au explicat de nenumărate ori că adoră showul, doar că nu le este pe plac prezența dragonilor și altor chestiuni magice. Motivul – totul trebuie să fie în limitele realistice, adică toate showurile TV, fără excepție, trebuie să fie realiste ca să te țină în suspans.

 

#9. Fanii care adoră scenele violente

 

violent

Uneori, trebuie să privești cum craniul unui om pur și simplu se „strică”, se rupe în bucățele sub greutatea unor brațe enorme și pur și simplu te lasă să meditezi în tăcere, nu să discuți următoarea zi cu colegii tăi de lucru despre asta ore întregi până tuturor li se face rău.

 

#10. Fanii care nu suportă scenele violente

 

no violence

În comparație cu fanii din puctul 9, acest tip de fani nu sunt capabili să privească liniștit scenele de violență din „Game of Thrones”. Cele mai rele zile din viața lor includ momentul privirii Nunții Roșii, când Viper și-a întâlnit soarta și când Ramsay Bolton făcea orice pe ecrane.

 

#11. Fanii care o venerează pe Cersei Lannister

 

PC: fanpop.com
PC: fanpop.com

„Ea este întruchiparea mea secretă, pur și simplu o ador”, spun ei. Deși ar părea un compliment, nu ar trebui să-ți fie frică de asemenea prieteni? În plus, îți dai seama cu ce frică ar putea trăi Lena Heady în afara show-ului?

 

#12. Fanii ce cred că Tyrion Lannister e cel mai bun erou

 

Tyrion_slaps_Joffrey

Deși este fratele unei femei pline de ură și a unui bărbat indecis, Tyrion a avut momente de glorie în show, cea mai memorabilă fiind secunda când personajul îl pălmuiește pe tânărul tiran Joffrey. Fii de acord, ai savurat acest moment! Fanii lui Tyrion vor pune mereu accent pe faptul că soarta acestuia a fost crudă și plină de nedreptăți, dar ea nu l-a transformat într-un personaj urât, ci a demonstrat tuturor că acesta este cel mai bun dintre membrii familiei Lannister.

 

#13. Fanii care compară „Game of Thrones” cu realitatea

 

realitatea

„Tu știi că harta Westeros e creată în baza celei a Angliei și Irlandei cu susul în jos?” și alte întrebări de genul dat vor urma mereu când un fan ce studiază minuțios anturajul creării epopeii vrea să demonstreze tuturor că știe multe detalii. Detaliile istorice, bineînțeles, e bine să le știi, dar menționarea repetitivă a lor poate fi foarte deranjantă.

 

#14. Fanii care nu pot suporta momentele înlăturării unor părți ale corpului

 

PC: history-behind-game-of-thrones.com
PC: history-behind-game-of-thrones.com

Aici, fanii nu înțeleg de ce unii trebuie să rămână fără mâini, ochi, urechi sau organe genitale. Fiecare episod te înfioară și nu știi la ce să te aștepți.

De fapt, tipurile de fani „Game of Thrones” sunt nenumărate, însă, probabil, acestea sunt cele mai vizibile părți ale societății de fani care nu se schimbă. Dar tu, ce fel de fan ești?

Taguri: #inspirație
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente