Proaspeții absolvenți care vor să facă parte din echipa Lidl, pot aplica la Campionatul de Management

6_62196400
Foto: PC: economica.rtv.net

Proaspeții absolvenți din Republica Moldova, care vor să facă parte din echipa Lidl, pot aplica aplica pentru programul de management trainee – Campionatul de Management.

Compania Lidl lansează pentru al doilea an consecutiv un program de pregătire și specializare – Campionatul de Management. Programul se va desfășura în perioada 1 octombrie 2015 – 30 septembrie 2016, iar recrutările vor începe în luna martie 2015, printr-o serie de evenimente organizate în principalele centre universitare din România și printr-un eveniment dedicat în Chișinău. La sfârșitul programului de management trainee, în funcție de rezultatele obținute în urma etapei finale de evaluare, tinerii selectați pot primi oferte de angajare permanentă în cadrul companiei.

Campionatul de Management Lidl este un program de trainee care le oferă proaspăt absolvenților oportunitatea de a lua contact cu mediul de lucru din cadrul companiei Lidl, de a fi implicați în proiecte reale și de a învăța de la profesioniștii din domeniu. Pe parcursul programului de școlarizare, tinerii selectați vor primi pregătirea profesională necesară, activând, pe rând, în toate departamentele companiei Lidl și participând la diferite seminarii de dezvoltare. Astfel, aceștia vor avea șansa să practice activitățile specifice din cadrul magazinelor, ale sediilor regionale sau ale sediului central.

Pentru acest program vor fi selectați proaspăt absolvenții de studii superioare, promoția 2014 – 2015, tinerii pasionați, ambițioși, dinamici și responsabili. Procesul de selecție pentru Campionatul de Management cuprinde mai multe etape.

# Tinerii se pot înscrie pentru a fi prezenți la întâlnirea organizată de companie la Chișinău pe 22 aprilie. Înscrierea se poate realiza pe hipo.ro, la secțiunea companiei: www.hipo.ro/lidl.

# Cei care vor să fie parte din programul Campionatului de Management se pot înscrie până pe 30 aprilie 2015, pe site-ul hipo.ro/lidl sau pe www.lidl.ro/Cariere.

# Aplicanții selectați vor fi evaluați în cadrul unui Assessment Center în perioada 27 – 31 iulie 2015, iar selecția finală a tinerilor va fi anunțată pe 15 august 2015.

Campionatul de Management le oferă tinerilor ocazia să cunoască echipa Lidl și astfel, să afle ce înseamnă să lucreze în cadrul Lidl, cum este organizată compania și care sunt oportunitățile de carieră, în ce constă procesul de selecție și cum pot deveni parte din echipă.

Pentru mai multe detalii, puteți apela la persoana de contact[email protected], [email protected].

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente