Un tânăr și tatăl său au încercat să ajungă la Milano cu bagajul burdușit cu țigări

afdffe0052cd87234d69d14ed5801de4
Foto: PC: border.gov.md

Polițiștii de frontieră în conlucrare cu colaboratorii vamali au anihilat o tentativă de trecere ilegală peste frontiera de stat a 1.200 de pachete de ţigări. Cazul a avut loc pe aeroportul din Capitală, în această dimineață, fiind depistați doi moldoveni, tată și fiu.

Astfel, în fluxul de pasageri care intenţionau să iasă din ţară cu ruta Chișinău – Milano, echipa comună de control a identificat persoanele, fiul în vârstă de 28 și tatăl de 68 ani. În timpul verificării bagajelor de cală, au fost depistate 1.200 de pachete de țigări, de diferite mărci comerciale. Potrivit persoanelor, produsele de tutungerie urmau să ajungă în Italia, destinația finală a călătorilor. Mai mult, aceștia intenționau să obțină un profit în valoare de peste 4 mii de euro.

Pentru tentativa trecerii ilegale a bunurilor peste frontiera Republicii Moldova, bărbaţilor le-a fost întreruptă călătoria.

În baza cazului dat a fost întocmit proces verbal cu privire la contravenție în baza indicilor art. 287 al.10 Cod Contravențional al Republicii Moldova, iar contravenienții urmează să achite amendă în cuantum de 3 mii lei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente