(video) Premieră. „M-am prins de prima oară” – show de comedie la „Eugene Ionesco”

unnamed
Foto: Premieră. CLUB TEI prezintă PRIMUL STAND-UP CAFÉ din Chișinău

Se anunță show de comedie cu umor finuț, satiră și parodie la Teatrul „Eugene Ionesco”. Primul Stand-up cafe din Chișinău „M-am prins de prima oară” cu actorii Dan Melnic și Valeriu Pahomi va avea loc pe 28 februarie.

„Prima oară” este un fenomen care te pândeşte zi de zi. Se furișează, te ia prin suprindere și te presează subtil să fii stângaci și s-o dai în bară, ca, într-un final, să realizezi că… te-ai cam ars, frate! „Prima oară” e prietenoasă, te îmbie, te cuprinde drăgăstos și îți spune prin emoții sau roşeaţa din obraji: „Bună, prietene! Azi te-ai prins de prima oară.”

Pe 28 februarie, la Teatrul „Eugene Ionesco”, începând cu 18.30, aveți ocazia să vă amintiți cu umor cum ați tras rușinea în public, luând țeapă de la această fermecătoare și neîndurătoare „prima oară”. Evenimentul va avea loc în cadrul CLUBului Teatrului „Eugene Ionesco”, în cafeneaua din hol, unde va fi improvizat un Parlament al umorul, cu exact 101 locuri!

Pentru detalii suplimentare și rezervări bilete, sunați la casele Teatrului: 022 233 833 sau 079 233 833 sau intrați pe TEI.md. Bilete online găsiți pe iticket.md.

CLUB TEI prezintă PRIMUL STAND-UP CAFÉ din Chișinău.

 

Într-o țară în care totul e de plâns, unicul remediu este râsul!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente