5 destinații inspirate pentru Ziua Îndrăgostiților

Venetia–Cinci-motive-sa-vizitezi-Orasul-Indragostitilor
Foto: Cele mai romantice destinații pentru Ziua Îndrăgostiților. PC: business24.ro

Redescoperă o altă Europă împreună cu persoana iubită. Petrece cele mai dulci clipe de Ziua Îndrăgostiților într-un loc neobișnuit alături de jumătatea ta.

Suntem situați în centrul Europei, iar regimul liberalizat de vize ne permite cu ușurință să descoperim noi orașe și destinații turistice. În jurul nostru sunt o multitudine de orășele demne de vizitat, de simțit și de gustat.

Ziua Îndrăgostiților pare a fi o ocazie minunată să petreci câteva zile împreună cu persoana iubită, într-o destinație frumoasă, plină de soare și liniște. Dat fiind faptul că majoritatea cuplurilor sunt antrenate în diferite activități, iar timpul petrecut împreună se rezumă la câteva ore pe zi, Valentine’s Day îți oferă șansa să te refugiezi cu persoana iubită mai departe de rutină, să deconectați telefoanele și doar să savurați clipa.

O promenadă sub cerul înstelat, un vin gustos împărțit cu un suflet drag sau o îmbrățișare caldă într-una din piețele europene, iată câteva activități pe care trebuie să le planifici pentru Ziua Îndrăgostiților.

#1. Predeal, Hotelul Carpați

 

PC: hotelcarpatipredeal.ro
PC: hotelcarpatipredeal.ro

Această destinație vă oferă posibilitatea să vă relaxați și să vă simțiți mai aproape de natură. Dacă sunteți iubitorii sportului activ, vă îndemnăm să petreceți câteva ore la pârtie. Însă, dacă visați la o mini vacanță relaxantă, aveți ocazia să profitați de beneficiile oferite de wellness centru: piscină încălzită, saună uscată, saună umedă, jacuzzi și masaj. Acestă ofertă poate fi procurată la prețul de 99 euro pentru o persoană.

#2. Istanbul

 

PC: amiralpalacehotel.com
PC: amiralpalacehotel.com

Odată văzut, Istanbulul va rămâne pentru totdeauna în inimă. Un oraș plin de oameni zâmbitori, care te motivează să-l explorezi, să descoperi gusturile rafinate ale baclavalelor, să inspiri aroma dulce a cafelei sau să te răsfeți sub razele calde ale soarelui.
Ar fi o plăcere să vizitați Marele Bazar, catedrala Sf. Sofia și Moscheea Albastră. Seara puteți întâlni apusul soarelui pe o corabie cu un pahar de vin roșu.

#3. Sinaia. Vila Camelia

 

PC: vilacamelia.ro
PC: vilacamelia.ro

Este cadrul deosebit pentru a petrece cele mai minunate clipe alături de persoana iubită pe 14 februarie și o perioadă formidabilă de a inhala aerul purificator al munților. Clădirea este situată pe strada Spătar Mihail Cantacuzino, la câțiva pași de vestita Mănăstire Sinaia și de centrul stațiunii, Castelul Peleș aflându-se, de asemenea, la mică distanță. Localizarea centrală, însă, în același timp, retrasă, într-o zonă liniștită, este un atu pentru toți oaspeții care doresc să exploreze Sinaia.

#4. Portugalia. Lisabona

 

PC: turistu.ro
PC: turistu.ro

Capitala boemă care te poate seduce doar cu o simplă aromă a cafelei. Arhiplină de locuri istorice, împodobite cu o atmosferă mediteraneană specifică, panorame excepționale, străzi înguste și pavate cu mult gust. Nu poți pleca din Lisabona, dacă nu ai gustat Pasteis de Nata – celebrele și delicioasele tarte cu ou, alături de tradiționala cafea bica.

#5. Tur Veneția

 

PC: amaryllistour.ro
PC: amaryllistour.ro

Dacă aveți la dispoziție mai mult timp și visați să-l petreceți într-un mod romantic, dar totodată interactiv, aveți oportunitatea să vizitați două orașe splendide – Budapesta și Veneția, timp de șapte zile. Pe parcursul acestora, veți putea să călătoriți cu vaporul, admirând Budapesta de noapte, să vizitați șapte insulițe legate între ele prin mici poduri în Veneția, să vă relaxați într-o baie termală, să gustați delicioasele paste și să vă reîndrăgostiți de viață. Mai multe detalii despre tur le găsiți pe Travel Point.

Victoria Nonii

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente