(foto) Îndrăgostiții și-au procurat cadouri la tradiționalul târg Yardsale

Безымянный
Foto: YARDSALE „LOVE TUNNEL”

Deja al patrulea an consecutiv, tinerii îndrăgostiți care visează să petreacă timpul într-o atmosferă amicală, să procure niște bibelouri sau să-și oficializeze relațiile au fost invitați la tradiționalul târg Yard Sale din luna februarie.

Evenimentul a avut loc pe 8 februarie la Atrium, iar cei dornici de a juca o nuntă rapidă au avut posibilitatea să o facă. Fete și băieți, băieți și fete, fete și fete, toți au profitat de ocazie, ca într-un final, să primească un certificat de căsătorie și o cheiță de la căsuța VIP.

Atât participanții, cât și oaspeții evenimentului au avut parte de muzică bună de la Slaventii Smile, The Light şi dj Mishy. De asemenea, îndrăgostiții au avut ocazia să se refugieze mai departe de ochii lumii în tunelul dragostei (Love Tunnel), pentru a face selfie sau a petrece timpul împreună.

Majoritatea materialelor expuse la târg sunt lucrate manual, astfel, tinerele talente care se regăsesc în meșteșugărit pot promova propria muncă, dar și câștiga câte puțin. „Îmi plac astfel de evenimente, pentru că aici poți face cunoștință cu persoane care au ocupații similare cu ale tale, poți comunica cu persoane interesante și petrece timpul fără a te simți stresat”, a afirmat Andrei, unul din meșterii artizani prezenți la târg.

 

11
Tunelul Dragostei

Intrarea la eveniment a fost de 30 de lei, însă cei care au venit în rochie de mireasă au avut intrare liberă. Cu toate acestea, am întâlnit și persoane, cărora acestă practică nu le-a plăcut: „La intrare am achitat taxa, însă nu am primit bon, deci banii nu se impozitează. De ce eu trebuie să plătesc, dar ei nu? De ce eu sunt cinstit în fața loc, dar ei nu sunt cinstiți în fața statului?”, s-a revoltat Veaceslav.

 

Veceslav.
Veaceslav

Acolo unde este dragoste, acolo sunt și cuvinte calde care trebuie nu doar spuse, dar și imortalizate. Iată de ce, pe Love Wall, cei dornici au putut să-și scrie dorințele, visele și urările.

 

10
Vizitatorii au avut posibilitatea să scrie declarațiile de dragoste pe acest perete

„Astăzi am fost aici cu mama și am vândut cărți, caiete și săpun. Mi-a plăcut la eveniment pentru că a fost vesel, am dansat și m-am distrat”, ne-a destăinuit mica comerciantă Ilinca.

 

13
Ilinca

La târg au au fost expuse și oferte mai ciudate, însă se știe, fiecare ofertă își are cumpărătorul său.

 

6
Se dă  un apartament în chirie
1
YARDSALE „LOVE TUNNEL”
2
YARDSALE „LOVE TUNNEL”
3
YARDSALE „LOVE TUNNEL”
4
YARDSALE „LOVE TUNNEL”
5
YARDSALE „LOVE TUNNEL”
7
YARDSALE „LOVE TUNNEL”
14
YARDSALE „LOVE TUNNEL”
9
YARDSALE „LOVE TUNNEL”

Victoria Nonii

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente