Peste 1.500 de activități vor fi organizate la programul Cluj-Napoca – Capitala Europeană a Tineretului în 2015

Piața Unirii Cluj
Foto: Piața Unirii, Cluj PC: deviantart.net

Cluj-Napoca a fost desemnată Capitala Europeană a Tineretului în anul 2015. Orașul din inima Transilvaniei va găzdui, anul acesta, peste 1.500 de activități, proiecte, evenimente pentru tineri din toate colțurile lumii.

Orașul a primit titlul de Capitala Europeană a Tineretului în anul 2015 în urma unui concurs la care au participat 49 de țări. Programul organizat se axează pe cinci limbi oficiale și va implica tinerii în diverse activități la nivel local, național și internațional.

Organizatorii evenimentelor încurajează tinerii să participe activ la realizarea programului, propunând idei și proiecte.

De asemenea, cei care vor să fie voluntari ai programului, o pot face, completând formularul de aplicare. Domeniile de activitate în care poți fi implicat ca voluntar, sunt:

# Cultură
# Sport
# Conferințe
# Evenimente în aer liber
# Evenimente educaționale
# Divertisment
# Antreprenoriat
# Turism

Misiunea programului Cluj-Napoca – Capitala Europeană a Tineretului în 2015 este de a susține tinerii și organizațiile de tineret în acțiunile lor de promovare a unei societăți sustenabile și responsabile, prin intermediul valorilor europene.

Calendarul evenimentelor organizate la care sunteți invitați să participați, îl puteți accesa pe pagina oficială.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente