5 aplicații care te vor ajuta să-ți realizezi rezoluțiile pentru 2015

IMG_2723
Foto: Aplicațiile de mai jos te vor ajuta să-ți îndeplinești mai ușor rezoluțiile, PC: Ilona Sergheevna pentru Photo Rally

În noul an probabil ți-ai făcut multe rezoluții, pe care ar trebui cu acuratețe să le realizezi în 2015.

Această selecție de aplicații, făcută cu ajutorul portalului International Business Times, te va ajuta să-ți urmezi rezoluțiile, să devii mai pozitiv și să-ți câștigi încrederea în sine.

#1. Pact

 

PC: achayethenews.wordpress.com
PC: achayethenews.wordpress.com

Pact va fi antrenorul tău personal. Această aplicație te va asigura să nu omiți antrenamentele tale zilnice. Utilizatorii aplicației se angajează să facă câteva tipuri de antrenamente/exerciții de câteva ori pe săptămână, iar în cazul în care un antrenament este omis, o sumă simbolică va fi extrasă de pe cardul de credit sau de pe contul PayPal. Cei care fac antrenamente constante însă, pot să se aștepte să câștige ceva bani extra, dacă nu omit nici o zi înscrisă în aplicație. De asemenea, utilizatorii pot participa la provocări, prin care ei sunt încurajați să consume mai multe legume sau să mențină o agendă a bucatelor.

 

#2. Mint

 

PC: Huffington Post
PC: Huffington Post

Cei care doresc să ducă contul tuturor cheltuielilor, trebuie să-și descarce aplicația Mint. Această aplicație a finanțelor permite utilizatorilor să plaseze toate conturile sale bancare, informațiile de pe cardurile de credit și împrumuturile bancare. Utilizatorii pot urmări încotro merg cheltuielile cele mai mari. De asemenea, aplicația va permite setarea unor bugete separate pentru diferite categorii de produse – haine, ieșiri în oraș, cumpărăturile la supermarket. Mint îi va alerta pe utilizatori, când aceștia depășesc limita cheltuielilor.

 

#3. Sleepbot

 

PC: gopixpic.com
PC: gopixpic.com

Această aplicație îți va permite să urmărești ritmul tău de somn. Ea poate fi descărcată gratis și este disponibilă pentru versiunile de Android și iOS. Sleepbot va fi agenda virtuală a somnului tău. De asemenea, aplicația posedă funcția de înregistrare a sunetelor, care îți va permite să înțelegi din ce cauză te-ai trezit la ora 3:00.

 

#4. MyFitnessPal

 

PC: b-active.ie
PC: b-active.ie

Nu ești sigur de ce cântărești cu 5 kg mai mult? MyFitnessPal conține o cantitate enormă de informație despre numeroase produse proaspete sau împachetate, inclusiv informație despre carbohidrați, grăsimi, calorii, glucide și proteine. Dacă utilizatorul nu găsește un produs în baza de date, acesta poate fi adăugat în listă.

 

#5. Happier

 

PC: Huffington Post
PC: Huffington Post

Chiar din numele aplicației îți dai seama că aceasta încearcă să te facă mai fericită. Aplicația implică elementul de sociabilitate – utilizatorii pot să transmită altora momentele amuzante și fericite, pline de gratitudine. De asemenea, poți găsi cursuri online marca Happier, prin care utilizatorii pot să acumuleze câteva abilități utile – sfaturi cum să-ți controlezi emoțiile ar fi un exemplu bun.

Îndeplinește rezoluțiile eficient!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente