(foto) Troleibuz împins de călători pe o stradă din Chișinău

10882320_918722844805623_2254587481074567584_n
Foto: PC: Facebook/Viorel Ignat

Totdeauna au existat probleme cu locurile de parcare a mașinilor și cu șoferii care își lasă vehiculele unde le este mai comod. În această seară a avut loc un caz mai special din acest punct de vedere.

În jurul orei opt seara, în apropiere de Piața Ovidiu (început de viaduct), un șofer a observat cum mai mulți oameni împing un troleibuz. Acesta spune că oamenii erau nevoiți să o facă, fiindcă mai multe mașini blocau traseul pe care circulă transportul public, iar antenele troleibuzului nu ajungeau la liniile de înaltă tensiune. „Din cauza unor șoferi care au parcat mașinile în mijlocul străzii, troleibuzul a fost nevoit să scoată antenele și pasagerii să îl împingă până când va putea circula. Poliția e la fața locului, numai că nu împarte amenzi. De ce?”, a scris martorul, Viorel Ignat pe pagina sa de Facebook.

 

Momentul cînd a observat incidentul PC: facebook/ Viorel Ignat
Momentul când a observat incidentul PC: Facebook/Viorel Ignat

Acesta mărturisește că se afla la volanul mașinii sale, când a observat incidentul, însă nu a observat numărul rutei de troleibuz. Mai adaugă că a văzut și colaboratori ai poliției la fața locului. „Eu am făcut pozele în câteva clipe și am văzut cum poliția a plecat imediat după ce troleibuzul putea circula mai departe pe traseul său”, spune el.

Internauții se arată indignați de cele întâmplate și condamnă acțiunile șoferilor care au parcat astfel, încât au blocat strada. „Uneori chiar nu pot să-mi închipui ce tupeu, cât de fără simț trebuie să fii să faci așa. Eu când parchez, mă uit de cinci ori să nu iasă vreun capăt de mașină în stradă”, comentează unul din internauți, Alexandru Cozer.

Fiecare din voi, care deține o mașină, fiți mai prudenți și parcați vehiculele așa, ca acestea să nu deranjeze traficul rutier. Mai ales în cazul troleibuzelor, care nu au un spațiu de manevră foarte mare, fiindcă sunt conectate prin intermediul antenelor la liniile de energie electrică și nu pot ocoli orice obstacol. Respectați-vă reciproc în trafic.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente