(foto) Actorii și interpreții de talie internațională care au făcut selfie-uri în Moldova

10882349_735145029906656_7530208572015011174_n
Foto: PC: Facebook/Типичная Молдова. Кишинёв - столица мира

Fiecare dintre noi are prieteni care călătoresc mult și vizitează țări din diferite colțuri ale lumii. Evident, aceștia nu ratează ocazia să arhiveze aceste momente minunate. Pentru că, mai nou, selfie-urile sunt deja obișnuință, aceștia fac fotografii în cele mai frumoase locuri unde au fost.

Deși Moldova nu este vizitată de foarte mulți turiști, printre acei puțini care au făcut-o există și vedete de talie mondială. Aceștia s-au folosit de momentul oportun și au făcut fotografii în unele din punctele atractive ale capitalei noastre.

De exemplu, compania în care intră Jennifer Lawrence, Channing Tatum, Meryl Streep, Julia Roberts, Ellen DeGeneres, Kevin Spacey, Bradley Cooper, Brad Pitt, Lupita Nyong’o, fratele acesteia, Angelina Jolie și Jared Leto au fost la bradul din centrul capitalei unde au realizat o fotografie de grup.

Ei însă nu sunt singurele personalități celebre care au făcut selfie-uri prin Chișinău.

 

PC: John Johnson
PC: Facebook/John Johnson

 

Actorul Jason Statham: Concurent olimpic la scufundări pentru Echipa națională britanică, a terminat pe locul 12 la Campionatul Mondial din 1992. A urmat o perioadă în care a fost model, dealer pe piața neagră și, în cele din urmă, actor.

Observăm că nici el nu a trecut cu vederea monumentul domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt care este amplasat chiar în inima capitalei.

 

 

 

PC: facebook/ John Johnson
PC: Facebook/John Johnson

 

Sean John Combs: Acesta este un rapper american, producător, director executiv, designer și actor. În anul 2006, și-a schimbat numele de scena în Diddy (adoptat în august 2005). Anterior acestei schimbări, era cunoscut drept Puff Daddy și, mai târziu, ca P. Diddy. 

El a făcut o fotografie chiar în momentul când intra în Chișinău.

 

 

 

PC: facebook/ John Johnson
PC: Facebook/John Johnson

 

David Robert Joseph Beckham: Un fost fotbalist profesionist englez, în prezent retras din activitate. Este jucătorul de câmp care a îmbrăcat de cele mai multe ori tricoul naționalei engleze. A jucat la câteva din cele mai bune cluburi din lume, printre care Real Madrid, Manchester United, AC Milan, etc.

Se vede că dânsul a vizitat  Complexul Memorial „Eternitate”, fotografia fiind o dovadă.

 

 

 

PC: facebook/ John Johnson
PC: Facebook/John Johnson

 

50 Cent: Un rapper american, pe numele său adevărat Curtis James Jackson III. A ajuns cunoscut în întreaga lume prin albumul său de debut Get rich or die tryin’.

Și el a ales să meargă în centrul capitalei pentru a face o fotografie la bradul din apropierea Arcului de Triumf.

 

 

 

 

PC: facebook/ Temm Brat Calov
PC: Facebook/Temm Brat Calov

Actorii serialului de televiziune Friends, Keanu Reeves, care a devenit cunoscut după ce a jucat în una din cele mai populare trilogii din lume, The Matrix, dar și alte personaje din showbizul rusesc au dat o petrecere într-un apartament care încă păstrat aerul și atmosfera sovietică.

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente