(video) Participanţii „Business Factory” la examen. Ce profit au reuşit să adune în proiect

20901742
Foto: Business Factory reality show. Lecţia Nr. 8 PC: factory.angrybusiness.md

Ultima lecţie de Coaching a primului business reality show din Moldova a început cu aşa-numitul examen pe care trebuie să-l treacă fiecare membru Angry Business odată ce a finalizat cursul.

La final, fiecare participant a spus ce profit a înregistrat, ce instrumente din cele învăţate i-au fost cele mai utile pe parcurs, dar şi cu ce lecţie de viaţă pleacă din proiect.

Lecţia de totalizare nu a trecut şi fără surprize, în adevăratul sens al cuvântului, or prietenul Valeriei Cosonea a decis să-şi ceară iubita în căsătorie chiar în timpul lecției, moment neașteptat pentru tânăra care, la „Business Factory”, şi-a dezvoltat o afacere în domeniul comercializării online a ceasurilor de mână. Cei doi au o relație de un an şi jumătate, iar alesului inimii Valeriei i s-a părut cât se poate de potrivit ca la finalul proiectului TV să-i facă o ofertă „de viaţă”.

23779901

Astfel, la „Business Factory” nu doar s-au pus bazele mai multor afaceri noi în Moldova, dar şi a unei viitoare familii fericite. Spre finalul emisiunii, vezi cine i-au susţinut cel mai mult pe tinerii antreprenori în viaţa de zi cu zi şi ce cred rudele acestora despre evoluţia lor în proiect.

Nu uita să urmăreşti reality show-ul „Business Factory” şi în acest weekend, când vei putea urmări Gala absolvenţilor proiectului TV, unde va fi desemnat cel mai bun participant, dar şi favoritul publicului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente