Tinerele pot participa la concursul „Gala Națională a Frumuseții”

casting-A3-copy
Foto: Concursul „Gala Națională a Frumuseții”. PC: ligatineretului.md

Liga Națională a Tineretului din Moldova desfășoară un concurs de frumusețe, „Gala Națională a Frumuseții”, la care vor putea participa domnișoare cu vârsta cuprinsă între 16 – 25 ani din toate localitățile Republicii Moldova, inclusiv din Transnistria, indiferent de experiențe anterioare de participare la astfel de concursuri.

„Gala Națională a Frumuseții” se va desfășura în perioada noiembrie 2014 – martie 2015. Acest concurs se organizează în premieră și va deveni deja unul tradițional, iar aria lui va cuprinde întreg teritoriul Republicii Moldova.

Startul concursului a fost dat în luna noiembrie 2014 și include o serie de castinguri prin toată Moldova. Participantele vor fi selectate cu mare atenție și minuțiozitate timp de 3 luni, iar juriul profesionist și competent va da numele finalistelor în februarie 2015.

Cele 23 de norocoase din finală vor avea parte de o mulțime de antrenamente gratuite de fitness, repetiții de comportament pe podium, traininguri de artă oratorică, sesiuni foto, călătorii, promo-spoturi, participarea la acțiuni de caritate și emisiuni TV, etc.

Toată perioada pregătirilor la concursul propriu-zis, finala evenimentului și ceremonia de premiere va fi filmată și difuzată în cadrul unor emisiuni televizate. Concursul va fi transmis în direct atât la posturi TV naționale, cât și online.

Câștigătoarea concursului va fi delegată pentru a participa la mai multe concursuri internaționale și va avea posibilitatea să încheie contracte cu cele mai renumite case de modă.

„Gala Națională a Frumuseții” va fi cu adevărat o punte de lansare în lumea modei pe plan internațional pentru toate participantele. Jurații și invitații de onoare vor fi oameni de afaceri, politicieni, miniștri, rectori, vedete autohtone și de peste hotare și alte personalități notorii.

Valoarea totală a premiilor este de peste 150000 lei.

 

Concursul „Gala Națională a Frumuseții”. PC: ligatineretului.md
Concursul „Gala Națională a Frumuseții”. PC: ligatineretului.md

Condiții de participare:

# Completează și trimite formularul de aplicare pe e-mailul: [email protected]. Descarcă formularul de aici.

# Vârsta de participare: 16 – 25 ani

# Înălțime: 162 – 183 cm

# Formularul completat + 4 fotografii (portret, în costum de baie, din profil și din față în picioare)

* Nu se iau în considerare anchetele fetelor cu cicatrici vizibile, defecte fiziologice sau care au participat anterior la filmări pornografice și erotice.

* Fiecare domnișoară care a fost aleasă după castingul final, trebuie să participe la toate activitățile care vizează concursul (conferințe de presă, filmări pentru emisiuni televizate, radio, prezentări de modă), necesare pentru a îndeplini misiunea concursului.

* Toate participantele vor fi instruite gratuit.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente