(video) Ionel Istrati a lansat un videoclip emoționant la piesa „Dor de mama”

10703903_971815766179357_7057154379033232605_n
Foto: PC: Facebook/Ionel Istrati

Interpretul Ionel Istrati și-a prezentat în această seară noul său videoclip, la piesa „Dor de mama”. Acesta reprezintă un film de scurt metraj, în care au apărut mai multe vedete, precum Andreea Marin și Nata Albot. Piesa și videoul emoțional relatează povestea dureroasă a mai multor copii din Moldova, care își trăiesc copilăria fără a o avea pe mama aproape.

Cântecul s-a născut în urmă cu mulți ani, și ca o legendă presupune durerea unui copil orfan. Textul acestui „Emoționant imn al Copiilor singuri” a fost scris de Nicolae Moldovanu, om al muzicii, poeziei și credinței.

Clipul s-a realizat din idea lui Ionel Istrati, care a dorit să transmită acest mesaj comunității, despre viața tristă a unor suflete de lângă noi. Interpretul a fost susținut de frații regizori Spoială- Arcadie și Dumitru, tineri extrem de talentați, care au cunoscut succesul împreună cu Istrati. Băieții au convenit asupra unui film de scurt metraj, pentru a materializa ideea. Scenariul a fost conturat de profesoara de istorie a lui Ionel – dna Daniela Buga-Vacarciuc, mentor spiritual al artistului.

1499516_969988676362066_7585227126447802628_n

 

Eroul principal, care transmite mesajul piesei este Paul Efrim, un băiețel talentat și drăguț, identificat artistic cu vestea tristeții. Dariana Vrabie, și ea extrem de scumpă, are chipul perfect selectat de Ionel. Cunoscuta actriță de film Eugenia Botnaru, a fost absolut excepțională în rolul bunicii. Jurnalista Nata Albot a intrat în rolul asistentului social. Decorația clipului o constituie desigur, celebra Andreea Marin, pentru care misiunea a fost destinderea durerii. Ionel a mai inclus în filmuleț o fostă admiratoare de pe rețelele de socializare – dna Elena, în rolul bucătăresei, dar și actrița de la Teatrul “M. Eminescu”, Lilia Bejan. Rolul familiei care a înfiat fetița a intrat în soții Vitalie și Alina Munteanu, directorul orfelinatului, dna Vacarciuc Daniela, iar ceilalți copii sunt talentații membri ai trupei de dans “Black & White”, și copii de la o grădiniță din Orhei. În rolul băiatului care a crescut este Cristi Balamatiuc, model, venit tocmai din Italia, iar fata Irina Marusic, de asemenea prezentatoare de modă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente