Participă la expoziţia cu vânzare a lucrărilor confecționate de persoane cu dizabilități

imagine
Foto: Expoziţia cu vânzare a lucrărilor manuale confecționate de persoanele cu dizabilități

Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități din Republica Moldova (AOPD), are onoarea să vă invite la expoziţia cu vânzare a lucrărilor manuale confecționate de persoanele cu dizabilități.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei al Republicii Moldova, Centrul Republican pentru Copii și Tineret „ARTICO” și va avea loc în incinta Centrului Republican pentru Copii și Tineret „ARTICO” (Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 169), în data de 3 decembrie 2014, între orele 10:00 și 15:00.

Expoziţia va fi dedicată Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități și va avea drept scop promovarea drepturilor și imaginii persoanelor cu dizabilități, sensibilizarea societății referitor la potențialul persoanelor cu dizabilități și la necesitatea integrării sociale, educaționale și profesionale a lor.

În cadrul acestui eveniment vor participa circa șaptezeci de persoane cu dizabilități, beneficiari ai instituţiilor din subordinea Ministerului Muncii, Protecției Sociale și Familiei și ai organizațiilor neguvernamentale din domeniul dizabilității.

Sursele financiare colectate de către persoanele cu dizabilități în cadrul expoziției vor fi utilizate de către ei la procurarea materiei prime pentru confecționarea noilor lucrări, precum și în alte scopuri personale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente