Veteranii războiului de pe Nistru se alătură PDM la alegerile din 30 noiembrie

veterani
Foto: Veteranii care au luptat pentru independența Moldovei se alătură PDM în alegerile de pe 30 noiembrie 2014

Decizia a fost anunțată astăzi, 10 noiembrie, în cadrul Consiliului Uniunii Naţionale a Veteranilor Războiului de Independenţă din Moldova, desfășurat la Chișinău.

Veteranii războiului de independență s-au reunit pentru a-și anunța poziția față de evoluțiile social-politice din Republica Moldova. „Republica Moldova este din nou în fața alegerii, iar situația geopolitică ne determină să facem alegerea între stabilitate și bunăstare sau conflict și dezbinare. Noi, veteranii războiului de independență știm cel mai bine care este prețul păcii și de ce este important ca în societatea noastră să fie liniște. Suntem ferm convinși că extremiștii și cei care doresc să ne impune viziuni străine nouă nu au ce căuta la conducerea țării”, a declarat președintele Uniunii, Eduard Maican, care a anunțat că veteranii războiului de pe Nistru, organizație ce reunește peste 10 mii de membri, vor sprijini în aceste alegeri Partidul Democrat, informează Infotag.

Aprecierea față de gestul veteranilor a fost exprimată de vicepreședintele PDM, președintele Parlamentului, Igor Corman, invitat să participe la reuniunea veteranilor. „Dumneavoastră nu ați stat deoparte în 1991 – 1992 și vă mulțumesc pentru sacrificiul pe care l-ați făcut atunci. Ați dat atunci un exemplu, ați fost patrioți care nu sunteți indiferenți de destinul țării. Mă bucur că și azi nu sunteți indiferenți. Vă mulțumesc și pentru că, astăzi, susțineți Partidul Democrat din Moldova. Vă asigur că ați făcut alegerea înțeleaptă. Și noi, cei din PDM, ținem la Moldova și vrem, ca și dumneavoastră, ca în țara noastră să fie pace și stabilitate. Numai asigurând liniștea în țară, vom putea să ne facem treaba de la Guvern și din Parlament, vom putea crește economia și ne vom putea apropia de nivelul de bunăstare pe care îl dorim pentru familiile și copiii noștri”, le-a spus veteranilor Igor Corman.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente