Capacitatea memoriei noului iPhone 6 ar putea să ajungă la 128 de GB

apple diana
Foto: PC: Diana Ochi Albaștri

Un ecran mai mare posibil nu este unica nouă caracterisitică a iPhone 6, întrucât noul smartphone ar putea beneficia de un upgrade considerabil al memoriei.

Firma chineză de reparație a telefoanelor Apple, a făcut public un document (disponibil în chineză), care pretinde a conține informație despre sistemele hardwareului pentru iPhone 6, transmite International Business Times.

Astfel, acesta ar putea fi disponibil într-o opțiune de memorie internă de 128GB, îmrepună cu alte opțiuni care le va oferi Apple – smartphone-uri de 16GB și 64GB. Este de specificcat că acest raport nu conține opțiuni de stocare a memoriei de 32GB pentru iPhone 6. De obicei, ultima era una din cele trei opțiuni obișnuite ale iPhone-lor.

Implementarea unei asemenea caracteristici ar putea însemna că cei de la sediul Apple, localizat în Cupertino, California, ar dori să stabilească prețuri noi și mari pentru noul iPhone 6. Capacitatea de a stoca mai multe fișiere ar putea mări cu 50, sau chiar 100 de dolari prețul per produs. Spre exemplu, modelul de iPhone 5s cu capacitatea de stocare a memoriei de 16GB costă de la 199 $ în bază de contract, iar cel de 32GB – de la 299 $ și cel de 64GB – de la 399 $. Nu sunt cunoscute prețurile pentru iPhone 6, însă unii analiști consideră că acestea vor fi disponibile pentru suma de 700 de dolari fără contract.

Amintim că întregile caracteristici ale iPhone 6 vor fi dezvăluite în cadrul unui eveniment media pe data de 9 septembrie, dar mai sunt câteva funcții ale smartphone-ului care așteaptă a fi confirmate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente