(video) Noul videoclip Lana del Rey filmat de pe un iPhone

Lana-Del-Rey–Ultraviolence
Foto: PC: urbanoutfitters.com

Lana Del Rey a lansat pe 13 iunie cel de-al treilea album al ei, “Ultraviolence”, material de pe care fac parte şi single-urile “West Coast” şi “Shades of Cool”.

Cel mai nou single extras de pe acest album este piesa “Ultraviolence”, care are şi un videoclip filmat cu un iPhone, fiind regizat de Francesco Carrozzini, noul iubit al artistei.
Clipul ne-o prezintă pe Lana Del Rey umblând desculță printr-o pădure, îmbrăcată în rochie de mireasa, accesorizată cu un buchet alb, relatează urban.ro.

Ocazional în cadre mai apare și mâna unui bărbat, care ar putea fi la fel de bine și cel pentru care Lana s-a îmbrăcat astfel sau poate a fost o ultimă aventură înainte de nuntă și biserică. Cel mai bine înțelegi mesajul clipului old-school dacă îl urmăriți mai departe. Dacă sunteți curioși, clipul a fost filmat în întregime cu un iPhone, în Portofino, Italia.

Trupa autohtonă Paralela 47 a realizat, în martie, un videoclip similar din punct de vedere tehnic. Videoclipul a fost filmat doar cu ajutorul unui telefon mobil, o sursă de lumină simplă și un proiector.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente