(video) Un avion cu 295 pasageri la bord s-a prăbușit în estul Ucrainei

missing-flight-malaysia-airlines-boeing-777-ftr
Foto: PC: parade.condenast.com

Un avion de pasageri malaysian, care avea la bord 280 de pasageri și 15 membri ai echipajului de pasageri, s-a prăbuşit la frontiera dintre Ucraina şi Rusia. Avionul efectua un zbor de la Amsterdam spre Kuala Lumpur.

Avionul s-ar fi prăbușit la 80 de kilometri de Donețk, în apropierea satului Snizhne, regiune în care se duc lupte cu insurgenții proruși. Nu se cunoaște dacă avionul a fost doborât de militari sau a fost un accident.

Compania aeriană Malaysia Airlines a confirmat că a pierdut contactul cu avionul Boeing 777. Avionul zbura la o altitudine de 10.000 de metri, în momentul în care a început să coboare brusc.

 

Avionul de pasageri al companiei Malaysia Airlines a fost doborât de o rachetă, afirmă un consilier din cadrul Ministerului ucrainean de Interne, citat de Washington Post. Anton Geraşenko, consilier în Ministerul ucrainean de Interne, afirmă că avionul a fost doborât de o rachetă de tip Buk.

avionul

 

În apropierea orașului Torez au fost găsite bucăți din avion. Potrivit presei ucrainene toți pasagerii au decedat. Corpurile neînsuflețite ale pasagerilor au fost găsite pe o rază 15 km de la locul prăbușirii.

SFYAkmqz14c

s7Di_ae3LYM

v2JcB5N-qdw

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente