(foto) Fotografia unei fane de la Campionatul Mondial a făcut-o celebră în toată lumea

primise-un-contract-de-modeling-dupa-aparitia-la-cm-imaginea-care-a-scandalizat-o-tara-intreaga-cu-cea_2
Foto: Axelle Despiegelaere la unul din meciurile Belgiei de la CM 2014. PC: sport.ro

Cea mai frumoasă spectatoare de la Campionatul Mondial a primit un contract de modelling după apariția la meciurile Belgiei din Brazilia, însă ea a fost concediată rapid.

Imaginile cu tânăra de 17 ani, Axelle Despiegelaere, au făcut înconjurul lumii în timpul Campionatului Mondial. Ea s-a vopsit în culorile Belgiei pe față, s-a îmbrăcat în echipamentul naționalei și a atras instant atenția planetei, relatează sport.ro.

Axelle a atras și atenția gigantului producător de cosmetice L’Oreal, care i-a oferit un contract de modelling la întoarcerea din Brazilia. Ea a apucat deja să filmeze un spot de promovare, însă a fost concediată zilele trecute.

O poză postată pe Facebook a fost motivul. Înaintea meciului dintre Belgia și SUA de la Campionatul Mondial, Axelle a încărcat pe contul ei o imagine în care ținea o pușcă în mână lângă o gazelă împușcată cu mesajul următor: „Vânătoarea nu e o problemă de viață și de moarte. E mult mai importantă de atât. Asta s-a întâmplat anul trecut, acum hai să vânăm niște americani!”, a scris ea.

 

PC: sport.ro
PC: sport.ro

A urmat un val de furie iar tânără a șters imaginea și și-a cerut scuze. „Am glumit”, a spus ea. L’Oreal nu glumește, companie care a avut mai multe probleme în trecut pentru că își testa produsele pe animale.

„L’Oreal a colaborat cu ea pentru a filma un clip de promovare pe rețelele sociale din Belgia. Contractul a fost încheiat”, a spus un purtător de cuvânt al companiei, potrivit Business Insider.

În 2012, L’Oreal a donat 1,2 milioane de dolari pentru Agenția de Mediu din SUA pentru a îmbunătăți sistemul de testare al chimicalelor. Cei de la L’Oreal susțin că nu mai testează produse pe animale și nu plătesc alte companii să facă asta pentru ei.

 

PC: sport.ro
PC: sport.ro
PC: sport.ro
PC: sport.ro
PC: sport.ro
PC: sport.ro
PC: sport.ro
PC: sport.ro
PC: sport.ro
PC: sport.ro
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente