Provocare: Ai rezista 99 de zile fără Facebook?

168947_articol
Foto: PC: wall-street.ro

Ai renunța să intri pe Facebook pentru trei luni, dacă acest lucru ar însemna să fii o persoana mai fericita? Mai mult de atât însă, ai putea să renunți la rețeaua de socializare americană pentru această perioadă de timp?

O nouă campanie, lansată ca răspuns la controversatul experiment emoțional/social realizat pe rețea, provoacă utilizatorii de Facebook să se abțină în a intra pe site timp de 99 de zile, apoi să spună cum i-a afectat acest lucru starea de spirit, transmite Wall-Street.ro.

Dacă ți se pare un lucru pozitiv și pe care ai dori să îl experimentezi, susținând totodată această campanie, intră pe site și anunță acest lucru. Participanților li se cere să posteze o imagine a wall-urilor proprii și sa creeze o numărătoare inversa pe care să o împărtășească pe rețea, spunând astfel prietenilor ce fac. Apoi, la 33, 66 și 99 de zile primești un sondaj “al fericirii”. Rezultatele vor fi postate pe site pe măsură ce sunt adunate de la participanți.

Experimentul este creat de Just, o agenție de creație cu sediul în Leiden, Olanda. Agenția consideră că renunțarea la Facebook pentru 99 de zile vă aduce utilizatorilor mai mult de 28 de ore “de libertate”. Până în prezent, 6.000 de oameni s-au alăturat proiectului.

Consideri că ai putea fi mai fericit fără Facebook?

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente