(video) Polițiștii au scos cu flexul numerele de înmatriculare ale unui automobil

stefan
Foto: PC: Captură video

Pe rețelele de socializare au fost publicate mai multe video-uri în care inspectorii de patrulare ridică plăcuțele de înmatriculare de pe automobilul unui șofer nedisciplinat.

Potrivit Inspectoratul General al Poliție, în după-amiaza zilei de ieri, 10 iulie, o patrulă auto a observat un automobil de model Mitsubishi cu geamurile umbrite care staționa neregulamentar pe bulevardul Ștefan cel Mare din Capitală. Ca urmare a încălcărilor depistate, polițiștii au început procedura de ridicare a plăcuțelor de înmatriculare.

Pe parcurs,inspectorii au întâmpinat dificultăți, deoarece acestea erau fixate cu șuruburi ce nu corespund standardelor naționale cu privire la montarea plăcuțelor de înmatriculare pentru autovehicule și remorci. În aceste condiții, polițiștii au recurs la mijloace speciale.

Șoferul autovehiculului respectiv nu este la prima abatere de la legislația RM. Acesta are peste 50 de încălcări documentate pentru umbrirea geamurilor, iar pentru alte încălcări ale Regulamentului Circulației Rutiere a acumulat mai mult de 15 puncte de penalizare, fapt pentru care i-a fost ridicat permisul de conducere.

Mai mult, pentru încălcările comise șoferul respectiv nu s-a prezentat la poliție pentru a achita amenzile și a-și lua plăcuțele de înmatriculare, de fiecare dată instalând plăcuțe contrafăcute.

În privința șoferului fost pornită procedura de privare de dreptul de a conduce mijloacele de transport pe o anumită perioadă de timp, dosarul fiind deja preluat de instanțele de judecată.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente