Tinerii interesați de economie și drept european, pot aplica la training gratuit în Letonia

Alberta street corner
Foto: Riga Graduate School of Law PC: skyscrapercity.com

Până pe 1 iulie poți aplica la Programul Avansat în Drept European și Economie destinat țărilor Parteneriatului Estic și ale Asiei Centrale, care va avea loc la Riga, în Letonia.

Potrivit Mladiinfo, programul reprezintă un training de 12 săptămâni, susținut de guvernul Letoniei. Acesta are scopul de a oferi educație, transfer de cunoștințe practice pentru funcționari publici și reprezentanți ai societății civile din țările: Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Kazahstan, Kosovo, Kârgâztan, Moldova, Tadjikistan, Turkmenistan, Ucraina, Uzbekistan.

Programul se va concentra pe înțelegerea aspectelor juridice, economice și politice în cadrul Uniunii Europene, folosind o abordare interdisciplinară, care se bazează atât pe predare teoretică cât și experiență practică prin activitățile de grup și vizitele de studiu.

Riga Graduate School of Law (RGSL) va asigura supravegherea programului în cooperare cu Ministerul Leton al Afacerilor Externe. Participanții vor obține 18 de credite ECTS, care vor fi recunoscute în cadrul programelor de masterat de la RGSL.

Costuri:

Participarea este gratuită, iar călătoria și cazarea sunt acoperite de către organizatori. De asemenea, participanții vor primi o indemnizație pentru necesitățile personale.

De ce ai nevoie ca să aplici?

#1. Formular de înregistrare
#2. Scrisoare de motivare
#3. Descrierea funcției deținute în prezent
#4. CV
#5. Copiile diplomelor de absolvire a studiilor
#6. Scrisoare de recomandare
#7. Confirmarea posibilității de urmare a studiilor în engleză

Termenul limită de depunere a aplicărilor este 1 iulie, 2014.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente