Marșul Vieții – evenimentul de sâmbătă la care poți contribui cu dragostea ta

marsul
Foto: Marșul Vieții va avea loc sâmbătă, 7 iunie, în Parcul Valea Morilor PC: Salvați viața

Sâmbătă, 7 iunie, ora 17:00, sunteți așteptați împreună cu familia şi prietenii în parcul Valea Morilor. Ne vom bucura de o seară frumoasă în aer liber, cu activități și surprize pentru toată lumea și vom arăta că împreună suntem o forță.

La Marșul Vieții, abonații, prietenii și partenerii Moldcell se vor aduna pentru a da speranță și ajutor copiilor grav bolnavi din Moldova, beneficiari ai Asociației Obștești ”Salvați viața”.

Participanții la eveniment vor avea de parcurs un traseu de la monumentul lui Ion și Doina până jos, la lac, cu baloane în mână.

Fiecare balon este o donație în valoare de 20 lei pe care o puteți face pentru a da speranță și ajutor copiilor grav bolnavi din Moldova.

Semnificația baloanelor:

#. ALBE – sunt în memoria celor care au pierdut lupta cu boala,
#. ROZ – sunt pentru exprimarea speranței
#. VIOLET – pentru doritorii pentru a-și arăta solidaritatea.

Pe traseu vor fi mai multe distracții: mimi, clovni, rolleri, cicliști, master class-uri de dansuri, caricaturiști, ateliere și vânzare de articole hand made. Pe scenă va fi un concert cu muzică bună.

Dacă nu puteți ajunge la eveniment, dar ați vrea să contribuiți, o puteți face donații prin SMS, expediind un SMS la 0445 (de pe un număr Moldcell).

Toți banii (din SMS-uri, de la eveniment și donațiile) vor merge pentru 5 copii care au nevoie de intervenții urgente, beneficiari ai organizației Salvați Viața..

Mai multe despre eveniment vedeți pe Facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente