În jaful armat din seara zilei de vineri s-au furat peste 1,5 milioane de lei

bodrug
Foto: Șeful Inspectoratului General de Poliţie, Ion Bodrug PC: www.politie.gov.md

Potrivit datelor preliminare, suma furată în atacul armat asupra maşinei unei bănci ajunge la aproximativ 1,5 milioane de lei. Informaţia a fost făcută publică de şeful Inspectoratului General de Poliţie, Ion Bodrug, în direct la Publika TV.

Potrivit sursei citate, toate forţele de ordine sunt antrenate în elucidarea cazului soldat cu moartea unui om. Un grup de lucru format din angajaţi ai structurilor de forţă şi ordine publică lucrează la elucidarea tuturor versiunilor şi identificarea persoanelor responsabile de acest atac, informează Publika.

„Sunt înaintate mai multe versiuni. Sunt un cerc de persoane care urmează să fie verificate la complicitatea acestei crime. Este cert că a operaţiunea a fost planificată. Cunoşteau toate procedurile încasatorilor. Totul vom lua în calcul, inclusiv şi pregătirea atacatorilor. Nu au reuşit să sustragă toţi banii, dar estimativ, până la această oră ştim că s-au furat aproximativ 1,5 milioane de lei. Săptămâna viitoare vom reveni cu date exacte. Avem mai multe versiuni legate de automobilul pe care l-au folosit infractorii, dar nu putem da acum prea multe detalii”, a mai declarat Ion Bodrug.

Reamintim că mai mulţi indivizi care purtau cagule şi veste antiglonţ au atacat o maşină a unei bănci, care transporta bani. Hoţii au tras câteva focuri de armă automată asupra încasatorilor. Şoferul a murit pe loc, iar ceilalţi doi angajaţi ai băncii au fost răniţi şi sunt internaţi în stare gravă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente