“Fete pe biciclete” îți fac cadou o bicicletă “Made in Moldova”

1796493_483665658405808_1610313895_n
Foto: Participanții de la prima edițiae ”Fete pe biciclete” din 2014. PC: Rya Parfen

Nu, nu e 8 martie și nici Crăciunul nu este și nu vă mai uitați în calendar, pentru că și Paștele a trecut, dar pentru fetele care sunt pasionate de ciclism va fi mare sărbătoare la începutul lunii mai, deoarece pot câștiga o bicicletă “Made in Moldova”.

Unul din cele mai bune proiecte din Chișinău, de anul trecut, “Fete pe biciclete” vor să-ți facă cadou o bicicletă “Made in Moldova”. Tot ce trebuie să faci este să trimiți o poză cu tine pe bicicletă la adresa de email [email protected], însoțită de numele complet și descriere: de ce îți dorești această bicicletă?

Pe pagina oficială de Facebook a proiectului puteți citi toate condițiile de participare. Norocoasa câștigătoare va fi anunțată pe data de 11 mai, în cadrul celui de-al doilea eveniment “Fete pe biciclete: inside out”. Aici găsiți evenimentul pe Facebook.

 

Una din coordonatoarele proiectului ”Fete pe biciclete”, Anastasia Condruc. PC: Igor Vrabie
Una din coordonatoarele proiectului “Fete pe biciclete”, Anastasia Condruc. PC: Igor Vrabie

Anastasia Condruc, coordonatoarea proiectului “Fete pe biciclete”: „De fiecare dată când organizăm evenimentul avem participante cu biciclete împrumutate. Noi nu putem să schimbăm lumea, dar putem încerca, așa că, cu ajutorul celor de la Masterteh, ne-am propus să facem o fată mai fericită. Ce cadou poate fi mai frumos decât o bicicletă? Pe lângă asta, vrem să accentuăm că este vorba despre o bicicletă made in Moldova, ceea ce, credem noi, o face și mai valoroasă.”

Proiectul “Fete pe biciclete” este organizat pentru a încuraja locuitorii capitalei să reziste tentației de a polua orașul pe patru roți și să recurgă la două, mult mai eco. De asemenea, organizatoarele vor să atenționeze autoritățile locale de lipsa pistelor destinate bicicliștilor, care ar face asemenea evenimente mult mai sigure, cât și deplasarea lor în fiecare zi. Un oraș european merită o viziune mai amplă la ceea ce ține de ambuteiaje și trotuare ocupate de mașini.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente