Semifinale Champions League, retur: Chelsea – Atlético Madrid

chelsea-atletico-madrid
Foto: Anunțul meciului Chelsea - Atlético Madrid. PC: binhluanthethao.net

În această seară de miercuri, 30 aprilie, vom afla numele celei de-a doua finaliste a Ligii Campionilor UEFA, ediția 2013-14. Chelsea, pe Stamford Bridge, va primi vizita liderilor din La Liga – Atlético Madrid.

Urmăriți meciul  Chelsea – Atlético Madrid  în direct la următoarele posturi TV:

Prime, DigiSport 1, Dolce Sport 1, НТВ-ПЛЮС Футбол/2 *

Noutățile echipelor:

Potrivit Eurosport, căpitanul lui Chelsea, John Terry, este apt de joc în această semifinală cu Atlético Madrid, în timp ce Eden Hazard și Samuel Eto’o ar putea evolua, deși nu s-au recuperat definitiv după accidentări. Cel mai probabil Mark Schwarzer va apăra poarta, chiar dacă Petr Čech a început deja antrenamentele alături de echipă. Branislav Ivanović, Cesar Azpilicueta și Ashley Cole sunt favoriții din defensivă, în timp ce Frank Lampard și John Obi Mikel sunt suspendați, iar Nemanja Matić și Mohamed Salah nu sunt eligibili pentru a juca la Chelsea în acest sfârșit de sezon.

De cealaltă parte, marea lipsă la Atlético Madrid este căpitanul Gabi, care este și el suspendat, în timp ce fundașul Javi Manquillo acuză probleme la gât și cel mai probabil nu va evolua pe Stamford Bridge.

Statistici:

Chelsea sunt neînvinși în ultimele 16 meciuri disputate cu echipele spaniole în Liga Campionilor, ultima înfrângere au suferit-o împotriva Barcelonei, pe Stamford Bridge, în februarie 2006.

Atlético Madrid și Chelsea s-au întâlnit de patru ori până acum, de trei ori în Liga Campionilor și o dată în Supercupa Europei. Ambele echipe au câștigat câte o dată, celelalte două meciuri finisându-se cu rezultate de egalitate.

În cele 9 deplasări în Anglia, pe care le-a avut Atlético în competițiile europene (cu excepția calificărilor), au câștigat o singură dată, la Leicester City, în septembrie 1997.

În caz de victorie, Atlético Madrid va juca pentru prima dată o finală a celei mai tari competiții europene de fotbal interclub.

Cota pentru câștig și egalitate:

Chelsea 13/10, Atlético Madrid 5/2, Egalitate 23/10.

* Pentru a viziona meciurile în direct accesați linkurile și instalați softul necesar

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente