(video) Champions League 29.04.2014: Bayern München 0 – 4 Real Madrid

FBL-EUR-C1-BAYERN MUNICH-REAL MADRID
Foto: Cristiano Ronaldo și Gareth Bale bat palmele după al 3-lea gol marcat în poarta lui Neuer. PC: John Macdougall/AFP/Getty Images

Real Madrid s-a calificat pentru prima dată, după 12 ani, în finala UEFA Champions League. Această performanță a reușit-o după ce a spulberat-o pe deținătoarea trofeului – Bayern München, chiar la ei acasă, cu un categoric 4 – 0.

Să începem cu rezumatul meciului:

Prima ocazie mare de a deschide scorul a avut-o Gareth Bale. În minutul 9 portarul celor de la Bayern i-a pasat adversarului, însă galezul nu a nimerit poarta.

În schimb, până în minutul 20 al partidei, Real Madrid conducea cu 2 – 0. Sergio Ramos a marcat de două ori cu capul după două faze fixe: un corner și o lovitură liberă.

Cu o altă dublă s-a remarcat și Cristiano Ronaldo. În minutul 34 starul portughez a marcat al 15-lea său gol din această ediție a Ligii Campionilor, doborând astfel recordul competiției.

 

Cristiano Ronaldo celebrând al 15-lea gol din acest sezon al Ligii Campionilor. PC: John Macdougall/AFP/Getty Images
Cristiano Ronaldo celebrând al 15-lea gol din acest sezon al Ligii Campionilor. PC: John Macdougall/AFP/Getty

Mai mult, în ultimul minut regulamentar al meciului același Ronaldo a stabilit noul record de 16 goluri într-un singur sezon de Champions League, transformând o lovitură liberă de la 24 m.

Totodată, și de această dată se menține tendința precum nimeni, în noul format Champions League, nu a reușit apărarea titlului.

 

Jucătorii de la Real Madrid celebrează calificarea în finala Ligii Campionilor, ediția 2013-14. PC: Christof Stache/AFP/Getty Images
Jucătorii de la Real Madrid celebrează calificarea în finala Ligii Campionilor. PC: Christof Stache/AFP/Getty

Astfel, pe 24 mai 2014, Real Madrid va juca pentru a 13 oară în finala celei mai tari competiții intercluburi din lume. În compania cui vor juca “galacticii” rămâne de văzut miercuri, 30 aprilie, începând cu 21:45, când pe Stamford Bridge Chelsea va găzdui o altă echipă din capitala spaniolă – Atlético Madrid.

Întregul meci îl puteți viziona aici mai jos.

Prima repriză:

A doua repriză:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente