(foto, video) Automobil mistuit de flăcări pe str. Calea Moșilor din capitală

foc2
Foto: Automobilul cuprins de flăcări în plină stradă. PC: jurnal.md

Un automobil de marca Škoda Fabia a ars în totalitate, astăzi, 13 aprilie 2013, în plină stradă pe Calea Moșilor din Chișinău.

Automobilul a luat foc din mers. Potrivit informațiilor preliminare, incendiul s-a fi pornit de la un scurtcircuit, transmite Jurnal.md.

Când a văzut ca iese fum de sub capotă, şoferul de doar 19 ani a oprit imediat maşina şi a coborât. Ajutat de alţi conducători auto, acesta a încercat să stingă flăcările fără ajutorul salvatorilor. În doar câteva minute, însă, focul a mistuit 90 la sută din autoturism.

Din imaginile expediate în adresa redacției de către un cititor se vede că mașina era deja cuprinsă în totalitate de flăcări la sosirea salvatorilor.

„În doar șapte minute incendiul a fost localizat. Şoferul a anunţat că incendiul a izbucnit când maşina era în mers. Urmează ca specialiştii să stabilească toate circumstanțele pentru a înainta cauza finală a izbucnirii acestui incendiu, o ipoteză fiind scurtcircuitul”, a declarat ofițerul de presă al Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Exceptionale, Diana Țurcanu.

 

Automobilul cuprins de flăcări în plină stradă. PC: jurnal.md
Automobilul cuprins de flăcări în plină stradă. PC: jurnal.md
Incendiul a fost înlăturat de colaboratorii de la DSE. PC: jurnal.md
Incendiul a fost înlăturat de colaboratorii de la DSE. PC: jurnal.md

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente