Renee Zellweger se întoarce la actorie după o pauză de patru ani

Renee-Zellweger_6445
Foto: Renee Zellweger, PC: .viziteazalumea.ro

Actriţa Renee Zellweger, deţinătoare a unui premiu Oscar, se întoarce la actorie după o pauză de patru ani, în filmul „The Whole Truth”, în care joacă alături de Daniel Craig.

Thrillerul „The Whole Truth”, regizat de Courtney Hunt („Râul îngheţat/ Frozen River”), ar putea să îi revitalizeze cariera actriţei, care, la începutul anilor 2000, se bucura de un mare succes în rândul publicului şi criticilor, informează hollywoodreporter.com.

Însă cele mai recente filme în care a jucat actriţa în vârstă de 44 de ani – precum „Nou-venită în oraş/ New in Town” şi „Jocuri murdare/ Leatherheads” – nu au avut succes, iar „My Own Love Song”, un road movie cu cântece de Bob Dylan pe coloana sonoră, din 2010, a fost chiar lansat direct pe DVD, fiind un imens eşec comercial.

Actriţa Renee Zellweger este deţinătoare a unui premiu Oscar, a unui Glob de Aur şi a unui premiu BAFTA pentru rolul din filmul „Cold Mountain” (2003). De asemenea, actriţa a primit alte două Globuri de Aur, pentru rolurile din filmele „Chicago” şi „Sora Betty”.

Actriţa ar urma să-şi reia şi rolul titular într-un al treilea film din seria „Jurnalul lui Bridget Jones”, în care a jucat alături de Colin Firth şi Hugh Grant în primele două pelicule din 2001, respectiv 2004.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente