E mai greu să te concentrezi doar la câteva momente de la așa un eveniment grandios. Dar iată totuși trei dintre cele mai populare clipe de la premiile Oscar din acest an.

#1 Cel mai popular selfie vreodată

Cea care a stârnit cel mai mare val de tweeturi din istoria acestuia, a fost bineînțeles gazda evenimentului, Ellen DeGeneres. Totul a început cu un selfie pe care aceasta a vrut să-l facă cu actrița Maryl Streep, iar în câteva clipe acesta s-a transformat într-un selfie de nota 10.

PC: ABC / Academy of Arts and Sciences

PC: ABC / Academy of Arts and Sciences

Păcat că Liza Minelli nu a încăput, dar eventual legenda a avut parte de un selfie separat.

PC: Twitter: @HClaytonWright

PC: Twitter: @HClaytonWright

PC: Twitter: @TheEllenShow

PC: Twitter: @TheEllenShow

Ah da! Să nu ignorăm și cel mai bun photobomber de la Oscar, actorul Benedict Cumberbatch.

PC: Mike Blake / Reuters

PC: Mike Blake / Reuters

#2 Jennifer Lawrence se împiedică…din nou la premiile Oscar

În curând actrița va avea o adevărată tradiție la premiile Oscar. Anul trecut aceasta s-a împiedicat în rochia Dior când se urca pe scenă să-și ia statueta. Anul acesta ”no changes in her life” JLaw se împiedică pe covorul roșu în drum spre ceremonie. De vină să fie rochiile Dior sau PR-ul bine pus la punct?

PC: rebloggy.com

PC: rebloggy.com

#3 Maryl Streep dansează pe Happy

Și nu doar Maryl. Amy Adams și Lupita Nyong’o s-au alăturat valului fericit. Dar pe lângă performance-ul lui Pharrell Williams, pălăria lui enormă, semnată de Vivienne Westwood a fost din nou motiv de discuție și tweeturi. Accesoriul original, pe care interpretul l-a purtat la premiile Grammy, a fost scos la licitație pe eBay, cu prețut de 44.100 de dolari și achiziționat de o companie de fast-food, a cărui logo seamănă izbitor de mult. Pharrell a anunțat pe twitter că banii vor merge spre ONG-ul lui ”i am OTHER.”

P.S: Banii pentru momentul cu pizza au fost colectate tot în pălăria lui Pharrell.

anigif_enhanced-31161-1393827422-1

*BONUS: Momentul cu pizza

Și vedetele sunt oameni. Și de ce nu să faci o pauză și să împărți pizza prin sală. Totul este posibil dacă gazda evenimentului este Ellen DeGeneres.

anigif_enhanced-buzz-20376-1393824558-7

PC: buzzfeed.com

anigif_enhanced-buzz-24867-1393826618-5

PC: buzzfeed.com

Nu, noi nu am uitat de Leonardo DiCaprio, dar așa cum nu este prima dată când el nu câștigă Oscarul, ne limităm doar la o mențiune. Și să nu uităm pe el îl așteaptă cadourile în valoare de 80.000 de dolari.