Top știri din 5 martie

1888662_602656793137242_1908044060_n
Foto: Natalia Gherman salută studenții de la USM

Locuri fermecătoare, taxiuri disponibile, cadouri de 8 martie și studenți vizitați de viceprim-ministru în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 5 martie 2014.

#1. 19 locuri fermecătoare pe care să le vezi înainte să mori

Terra este plină de surprize, priveliști care iți tăie răsuflarea și pe care le poți găsi de la un capăt la altul al lumii. Cei de la buzzfeed au publicat un top al celor mai frumoase locuri din lume.

#2. Aplicația HEYTAXI – Un taxi e bun, dacă-l chemi și vine acum

Spre bucuria celor care călătoresc des cu taxiul şi a iubitorilor de aplicații mobile, recent, în Chișinău și-a anunțat lansarea o aplicație mobilă care permite oricărui utilizator să comande taxi direct de pe smartphone-ul său. Înainte de a încerca să comandăm un taxi, am decis să aflăm mai multe despre aplicație chiar de la dezvoltatorii săi.

#3. Surprindeți femeile de ziua lor: 8 idei frumoase de cadouri

Oricât de bine ne-am cunoaşte mamele sau iubitele se poate întâmpla să rămânem în pană de idei atunci când vine vorba să le cumpărăm cadouri. Pentru persoanele foarte importante din viața noastră, vom avea grijă să alegem cadouri care să exprime multă dragoste.

#4. Află cum personalitatea îți afectează silueta

Personalitatea ta joacă un rol important când este vorba de a pierde kilograme sau a le adăuga. Urmăreşte acest ghid pentru a-ţi descoperi personalitatea şi foloseşte-ţi caracteristicele pentru a pierde din kilogramele în plus şi a te menţine în formă.

#5. Top cei mai bogați oameni din lume în 2014

Potrivit revistei Forbes, Bill Gates revine în fruntea topului celor mai bogați oameni din lume cu o avere estimată la 76 miliarde de dolari.

#6. Vladimir Putin, printre nominalizații la Premiul Nobel pentru Pace 2014

Președintele rus, Vladimir Putin se află în listele celor nominalizați la Premiul Nobel pentru Pace 2014, în ciuda evenimentelor recente întâmplate. Există șanse ca și conflictul ucrainean să ajungă în aceeași listă.

#7. Cele mai vechi selfie din istorie începând cu anul 1836

Deși abia în 2013 cuvântul selfie a fost consemnat ca un cuvânt oficial de Oxford Dictionary, practica de a face fotografii în oglindă sau de sine-stătător nu a apărut acum.

#8. Ansamblul „Veselia” din Moldova: Cel mai bun moment de folclor la Românii au Talent

Publicul și jurații de la Românii au Talent au asistat săptămâna trecută la un număr extraordinar susținut de remarcabila formație de dans popular din Moldova, Ansamblul „Veselia”.

#9. Ministrul Natalia Gherman la USM: „Tinerii sunt motorul integrării europene”

Viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Natalia Gherman, a avut astăzi, 5 martie 2014, o întâlnire cu studenţii Facultăţii Relaţii Internaţionale, Ştiinţe Politice şi Administrative a Universităţii de Stat din Moldova (USM).

#10. Republica Moldova va marca pe 29 martie Ora Planetei

Ora Pământului (n.r. Earth Hour) este un eveniment internațional, organizat în ultima sâmbătă a lunii martie a fiecărui an, care are ca scop sensibilizarea utilizatorilor de energie electrică față de problema dioxidului de carbon emis în atmosferă la producerea energiei electrice.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente