Cupa Davis: Moldova s-a impus la dublu în fața Egiptului

658x0_albot-0002
Foto: Radu Albot jucând pentru Moldova la Cupa Davis. PC: timpul.md

Radu Albot și Maxim Dubarenco s-au impus în fața duetului egiptean format din Sherif Sabry și Mohamed Safwat, pentru a obține al doilea punct pentru Moldova la Cupa Davis.

Cei mai buni tenismeni moldoveni au câștigat în 3 seturi, 6-3 6-4 6-0. Astfel scorul general înainte de ziua decisivă de mâine, 2 februarie 2014, este Moldova 2 – 1 Egipt.

Jucătorii noștrii au început partida greu, primul game având durata de peste 17 minute, acesta fiind cea mai disputată din întreaga partidă. Jucătorii noștri au reușit break-ul în al treilea game și au învins în primul act cu 6-3.

În partea a doua a meciului egiptenii au reușit să le facă break lui Albot și Dubarenco încă de la începutul setului și la un moment dat au condus jocul cu scorul de 2-0 la game-uri. Tenismenii noștri au întors însă rezultatul și și-au adjudecat setul doi cu scorul de 6-4.

În actul trei perechea Albot-Dubarenco nu le-a dat nici o șansă lui Mohamed Safwat și Sherif Sabry și s-au impus cu 6-0.

Inițial era preconizat ca meciul de dublu Radu să-l joace alături de Andrei Ciumac, însă această modificare este permisă în Cupa Davis.

Vă amintim că ieri Maxim Dubarenco a cedat în prima partidă a disputei între Moldova și Egipt, cu scorul de 2-6 2-6 2-6, iar în a doilea meci, Radu Albot a stabilit egalitatea la general.

Orice meci de mâine poate fi decisiv:

14:00 Radu Albot – Mohamed Safwat
17:00* Maxim Dubarenco – Karim Hossam

Căpitanul moldovenilor Iurie Gorban a decis ca primul meci de mâine să-l susțină Radu Albot, în speranța ca disputa dintre Dubarenco și Hossam să fie doar una de palmares.

Vă așteptăm pe toți mâine la Manejul de Atletism, să susținem împreună Moldova. Informații despre bilete și locație aflați aici.

*Începutul celui de-al doilea meci depinde de cât va dura primul

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente