(foto) Studentele de la Oxford s-au dezgolit în scopuri caritabile

december
Foto: PC: dailymail.co.uk

Studentele din echipa feminină de rugby a Universității din Oxford au pozat nud în beneficiul unei campanii de prevenire în privința sănătății mentale a Universității Oxford intitulată „Ai grija de mintea ta” (Mind Your Head).

Fetele din echipă au dorit să reproducă succesul avut de echipa masculină a universității, realizând propriul calendar nud, scrie Daily Mail.

Tatiana Cutts, 25 de ani, care în calendar e fotografiata în timp ce o plachează pe colega ei, Danielle Yardy, în vârstă de 23 de ani, aruncând-o în râu, a spus ca experiența „fost una dintre cele mai hilare, pentru că era foarte frig, dar chiar merita să o faci pentru o cauză bună„.

 

PC: dailymail.co.uk
Tatiana, capitanul echipei feminine de rugby a univeristatii Oxford PC: dailymail.co.uk

Ea este studentă la drept la colegiul Keble, și meditează liceeni în timpul liber, fiind și căpitanul echipei. „Era puțină nervozitate la început, dar a durat un minut și apoi a început distracția. Am fost norocoase că a fost o zi însorită, dar tot eram foarte înghețată când am făcut această poză. A trebuit să ne aruncăm în râu de doua ori, a fost îngrozitor„, a spus Tatiana.

Ea a respins ideea că acest calendar este de prost gust. „Ce facem noi e să celebram femeile puternice. Aceste fete sunt atlete și așa sunt corpurile lor, iar ele trebuie prețuite„, a spus tânăra.

Echipa feminina de rugby a hotărât să pozeze după ce au participat la vânzarea calendarului făcut de echipa de băieți.

 

PC: dailymail.co.uk
PC: dailymail.co.uk

Am observat succesul calendarului făcut de băieți anul trecut și, pe când le vindeam în timpul meciurilor, unii oameni ne spuneau: „Dacă era și echipa voastră, am mai cumpără unul”, a spus președinta clubului, Elizabeth Dubois.

Când joci rugby, oamenii au o imagine plină de stereotipuri față de tine și noi am vrut să îi provocăm. Avem fete de toate formele și mărimile, care sunt studente la tot felul de facultăți„, a adăugat Dubois. Calendarul este vândut pentru 10 lire sterline.

 

PC: dailymail.co.uk
PC: dailymail.co.uk
PC: dailymail.co.uk
PC: dailymail.co.uk

Reamintim că, anterior și echipa de canotaj a Angliei a pozat nud pentru o cauză nobilă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente