Cele mai citite știri pe #diez din 2013

catalina
Foto: Cătălina, unica elevă cu 10 pe linie la BAC din afara capitalei

A doua jumătate a anului 2013 a fost perioada noastră în care am debutat în media din Moldova, oferind știri pentru tineri. Și ne bucurăm că din Top10 putem vedea anume că prin știrile noastre am atins acest segment și oferim informații utile celora care noi vrem să le oferim.

Sperăm că anul 2013 a fost și pentru voi un an cu mai multe lucruri bune, un an în care ați tras concluzii și ați învățat lucruri utile pentru voi. Feedback-ul vostru este important pentru noi, atât cel care ni-l scrieți pe pagină sau în comentarii cât și ceea ce vă place să citiți.

În 2014 ne propunem să fim mai eficienți și să oferim informații cât mai relevante tinerilor care ne citesc.

Acestea sunt cele mai citite știri de pe #diez din 2013.

#1. Scrisoarea emoţionantă pe care tatăl i-a scris-o fiicei sale despre viitorul ei soţ – 75,760 vizualizări

Kelly Fanigan, un terapeut american, i-a scris fiicei sale o scrisoare despre viitorul ei soţ. Textul a impresionat o lume întreagă, acesta devenind viral, la scurt timp de la redactarea lui.

#2. Nuntă de miliarde în pădure – 52.211 vizualizări

Toți miliardarii sunt ciudați în felul lor. Din păcate nu toți sunt atât de ingenioși și creativi ca Sean Parker, care și-a organizat nunta într-o pădure adevărată.

#3. Cum ar arăta prezervativele dacă ar folosi slogane românești – 45,868 vizualizări

Printre marketologi se spune că un slogan bun e cel care poate fi folosit la vinderea prezervativelor, astfel o echipă creativă a testat sloganele românești.

#4. Ruslan Lobanov – fotograful ucrainean care face opere de artă prin pozele sale – 8,201 vizualizări

În pozele fotografului ucrainean Ruslan Lobanov (Руслан Лобанов), femeile – muzele sale, sunt eternizate în frumusețea clipei, prinsă de artist. Operele sale sunt ca niște picturi ale lui Bouguereau sau ca Venus a lui Sandro Botticelli, care pot fi admirate la nesfârșit.

#5. Metroul din București a fost umplut cu 260.000 strofe de poezie – 6.928 vizualizări

O companie de cafea austriacă a ales într-un mod inedit să-și promoveze o nouă campanie. Cu sloganul ”Inspirând poeții din 1862 (Inspiring poets since 1862)” aceasta a umplut metroul din București cu 50.000 de post-it-uri cu peste 260.000 de strofe.

#6. Tinerii decedați în accidentul de pe str. Muncești s-au distrat la o petrecere înainte de tragedie –  5.154 vizualizări

Șapte dintre cei opt tineri decedațiastă-noapte în accidentul rutier produs pe str. Muncești din capitală erau originari din Floreni, raionul Anenii Noi, iar proprietarul automobilului făcut zob în accident era verișorul unuia dintre aceștia și originar din suburbia Revaca.

#7. Jurnalista Natalia Morari își deschide un local în Chișinău – 4,623 vizualizări

Natalia Morari, fondatoarea companie de producție televizată – Media Sapiens și prezentatoarea emisiunii ”Politica” de la canalul TV7 își va deschide în curând larg ușile propriului local în Chișinău.

#8. Ele sunt elevele care au obținut 10 pe linie la BAC – 4.616 vizualizări

Cunoaște cele mai sârguincioase eleve din țară, care au obținut 10 pe linie la Bacalaureat și care au dovedit că pot trece fără probleme de examenul maturității.

#9. Rezultate ADMITERE 2013: Universitatea Tehnică a Moldovei a afișat rezultatele – 4,423 vizualizări

Universitatea Tehnică a Moldovei a afișat rezultatele concursului de admitere, sesiunea iulie 2013.

#10. Monica Pîrlici este câștigătoarea concursului „Moldova are Talent” – 4,371 vizualizări 

Monica Pîrlici, în vârstă de 11 ani, este câștigătoarea primei ediții a emisiunii Moldova are Talent.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente