Top 10 profesori de la USM

universitatea din Chisinau
Foto: Pe evaluez.eu poţi scrie reviw-uri la profesorii care te-au învăţat PC: ziar.jurnal.md

În caz că învăţaţi la Universitatea de Stat din Moldova, sau vă gândiţi să aplicaţi pentru studii acolo. Aceşti zece profesori sunt cei mai respectaţi de către studenţi conform Evaluez.eu

Conform site-ului evaluez.eu sunt înscrişi 438 profesori care au cursuri la Universitatea de Stat din Moldova. Nota medie a profesorilor din USM e 4.3 (din maximul de 5). Drept criterii de evaluare sunt luate următoarele: Claritate, Utilitate, Interes, Incoruptibilitate.

Top profesori de la USM 

 

Constantin Şchiopu PC: Vera Gogu
Constantin Şchiopu PC: Vera Gogu

#1. Constantin Şchiopu 

Catedra: Jurnalism

Nota medie: 5, din 18 evaluări

Unul din review-uri:

„Cele mai bune lecţii de viaţă, cele mai bune glume, cea mai bună atitudine faţă de studenţi, faţă de oameni în general şi faţă de probleme! Nu pune accent pe note ori alte lucruri superficiale… Promovează implicarea! Pe lângă faptul că e un om inteligent şi talentat, are vocaţie în meseria de profesor, lucru foarte rar întâlnit.”

 

Aneta Gonţa PC: IPN
Aneta Gonţa PC: IPN

#2. Aneta Gonţa 

Catedra: Comunicare

Nota medie: 4,9, din 25 evaluări.

Unul din review-uri:

„Deschisă, tolerantă, democratică, originală, astea sunt doar unele din calitățile ce o prezintă ca profesor și plus, încă, un zâmbet de milioane. Îi mulțumim din suflet!”

 

no-image-female#3. Natalia Markova 

Catedra: Drept civil

Nota medie: 4,8, din 14 evaluări

Unul din review-uri:

„O profesoara extrem de deşteaptă si cu o modalitate clară de predare. Foarte obiectivă, şi asta e un plus extrem de mare la ea. Să fie aşa mai mulţi profesori.”

 

Arcadie Gherasim PC: Tribuna
Arcadie Gherasim PC: Tribuna

#4. Arcadie Gherasim 

Catedra: Jurnalism

Nota medie: 4,7, din 22 evaluări.

Unul din review-uri:

„Ce să mai discutăm? Nota 10! Fac masterul în România, am cunoscut mulţi profesori, dar aşa ca Gherasim nu există al doilea pe lumea asta… S-a implicat foarte mult la teza mea de licenţă. Mi-a fost coordonator. N-am mai văzut profesori care să se implice la fel de mult în astfel de demersuri, bineînţeles făcând excepţie de dna Stepanov. Să trăiţi domnule Gherasim! Sunteţi cel mai bun!”

 

Ecaterina Raicu PC: Facebook#5. Ecaterina Raicu 

Catedra: Ştiinţe administrative

Nota medie: 4,7, din 12 evaluări.

Unul din review-uri:

„Doamna predă o discplină dificilă din punct de vedere a limbajului profesional, dar reuşeşte să ofere informaţia accesibil, prin exemplificcări cotidiene. Un pedagog degajat, liber în relaţia cu studenţii.”

 

Victor Volcinschi PC: coe
Victor Volcinschi PC: coe

#6. Victor Volcinschi 

Catedra: Drept al Antreprenorului

Nota medie: 4,7, din 18 evaluări.

Unul din review-uri:

„Nu ştiu cum sunt acum cursurile cu acest profesor, dar pe când eram studentă (2006) îmi părea foarte pregătit şi de o ţinută aparte, după cum menţionează cineva anterior. Era unul din profesorii preferaţi. Ştia să facă conexiune între discipline, adică vedea lucrurile în complexitate; gândea în mod european (poate sejururile de peste hotare l-au influenţat). Dacă activa în vreo instituţie de peste hotare, era profesor cu un statut onorabil. În MD, din păcate, el nu cadreaza cu decorul. Nu este corupt şi este într-adevăr un om cu literă mare.”

 

Teodor Cârnaţ PC: Timpul
Teodor Cârnaţ PC: Timpul

#7. Teodor Cârnaţ 

Catedra: Drept constituţional şi Drept Administrativ

Nota medie: 4,6, din 32 evaluări.

Unul din review-uri:

„Datorită dumnealui sunt astăzi doctor în drept, pentru că la momentul potrivit m-a încurajat să scriu teza, și lucrez în sfera care îmi place, îl urmăresc la emisiunile televizate și sunt foarte mândru că avem așa specialiști în țară, el face cât toți profesorii de la catedra sa.”

 

Petru Bogatu PC: Europa Liberă
Petru Bogatu PC: Europa Liberă

#8. Petru Bogatu 

Catedra: Jurnalism

Nota medie: 4,6, din 11 evaluări.

Unul din review-uri:

„Eu zic că e un profesor rece, distant vizavi de studenţii săi, dar la orele Dumnealui aflam întotdeauna lucruri interesante. Pentru profesionalismul său, Jos pălăria!”

 

Tamara Berzoi PC: Politik
Tamara Berzoi PC: Politik

#9. Tamara Berzoi 

Catedra: Comunicare

Nota medie: 5, din 8 evaluări

Unul din review-uri:

„O profesoară minunată! Rafinată, elegantă şi, cel mai important, o profesionistă adevărată! Lecţiile de „Dicţia vorbirii” erau o plăcere… păcat că erau prea puţine… Sănătate, stimată Doamnă!”

 

Ludmila Andronic PC: Allmoldova
Ludmila Andronic PC: Allmoldova

#10. Ludmila Andronic 

Catedra: Comunicare

Nota medie: 5, din 5 evaluări.

Unul din review-uri:

„Super profa, şi eu veneam la facultate datorită orelor pe care le aveam cu ea. Şi apoi ea ştia întotdeauna cum să-l atragă pe student la orele ei. Avea un stil aparte de a ne captiva atenţia şi nu ne dicta ore în sir conspecte pe care să nu le înţelegem. Despre ea aş putea spune că este un adevărat specialist in PR.”

 

Cei mai buni şi cei mai puţini buni profesori de la USM îi poţi găsi aici: Evaluez USM, unde de asemenea puteţi evalua profesorii care v-au învăţat la facultate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente