Dacă vrei activități extrașcolare interesante, vino la Gaudeamus!

gaudemaus
Foto: În Gaudeamus se organizează multe activități extrașcolare, de la cluburi specifice, la proiecte speciale, campanii pentru senat, sau CUC și dezbateri PC: torrents.md

Liceul Teoretic „Gaudeamus” şi-a început activitatea în anul 1988, fiind prima instituţie pentru copii din clasele superioare din Moldova.

În timp de aproape 25 de ani de activitate, liceul a fost absolvit de peste 6 mii de tineri şi tinere, care şi-au făcut studiile şi activează în diverse instituţii superioare şi organizaţii din ţară şi de peste hotare, precum România, Franţa, Ucraina, SUA, Israel, Bulgaria, Rusia şi altele.

Liceul Teoretic „Gaudeamus” este o instituţie de învățământ preuniversitar bazată pe instruirea teoretică de calitate şi pregătirea practico-ştiinţifică. Procesul educaţional este creativ şi original prin organizarea instruirii în module şi diversificarea cursuriloropţionale şi a Curriculei la decizia instituţiei.

În Liceul Teoretic „Gaudeamus” cadrele didactice pun accent pe activitatea academică, ştiinţifică şi educativă; pregătirea copiilor pentru participarea în concursuri naţionale şi internaţionale; cooperarea şi parteneriatul ci membrii comunităţii, cu instituţii de stat şi non-guvernamentale, prestarea serviciilor educaţionale etc.

Liceul Teoretic „Gaudeamus” se poate lăuda cu peste 80 de profesori dintre care 12 cu grad didactic superior , 20 de profesori cu grad didactic I si 27 de profesori cu gradul didactic II.
Îţi doreşti un viitor încununat plin cu succes atunci grăbeşte-te la „Gaudeamus”

Să reamintim că la Gaudeamus anul trecut a fost un olimpic internațional, în liceul Gaudeamus au luat naștere Clubul de Dezbatere și Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale, în 2013, liceul Gaudeamus este în top 10 la competiția pe licee.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente