Partea #1: Banii, dragostea și sănătatea zodiilor în anul calului 2014

tumblr_mh9culopll1qjnqapo1_500

Anul 2014 este echivalentul anului Calului de Lemn în zodiacul chinezesc, fiecare semn al horoscopului oriental, cu echivalent și în cel european, fiind influențat de trăsăturile specifice acestui animal care guvernează următoarele 12 luni.

Anul Calului de Lemn, a cărui culoare este fie albastru, fie verde, începe pe 31 ianuarie 2014 și se încheie pe 18 februarie 2015. Anul Calului de Lemn se preconizează a fi anul victoriilor fulgerătoare, al deciziilor luate rapid, fără amânare, dar și al aventurilor neașteptate și al iubirilor pasionale.

#1. Berbec =  Dragon

Dragon17

Pe plan amoros, dragonii vor avea parte de trăiri intense, de zile pline de bucurii și de nopți pline de pasiune. Dar pentru că starea de bine pe plan sentimental să dăinuiască întregul an, dragonii și berbecii trebuie să-și potențeze abilitățile de comunicare. Ei trebuie să fie mai deschiși și mai empatici, altfel realitatea pe care și-o construiesc în mintea lor, vizavi de relațiile de cuplu, riscă să nu coincidă cu cea a partenerului. Din acest motiv, deși următoarele 12 luni sunt favorabile iubirii pentru aceștia. Ei trebuie să pună mare preț pe comunicare dacă vor să-și mențină bunăstarea emoțională.

Pe plan financiar, însă, anul Calului de Lemn pentru dragoni/berbeci ridică riscuri. Încăpățânarea specifica acestei zodii îi predispune la decizii mult prea pripite și neanalizate suficient în prealabil. Berbecii pot eșua în plan profesional și financiar dacă nu vor gândi la rece situațiile în care sunt puși la serviciu sau oportunitățile de muncă care li se ivesc. Așadar, dragonilor/berbecilor li se recomandă prudență!

La fel ar trebui sa acționeze și în ceea ce privește sănătatea. Excesele îi pot dărâma mai ușor decât în alți ani, iar greutățile pe care le au de înfruntat, fără doar și poate, le pot cauza traume greu de vindecat și pe plan psihic, și fizic. Așadar, precauția este recomandată dragonilor/berbecilor și în ceea ce privește sănătatea.

#Taur = Șarpe

giphy

Anul 2014 se preconizează a fi mai favorabili pentru tauri/șerpi decât 2013, căci aceștia se vor bucura de o energie mai puternica. Acest “boost” pe plan energetic le va deschide noi căi și pe plan sentimental, având toate șansele să-și consolideze relația pe care o au în prezent sau să-și găsească parteneri de încredere, în cazul în care sunt singuri.

Și pe plan profesional, anul Calului de Lemn îl favorizează pe taur/șarpe, tot datorită energiei crescute care îi oferă mai multa putere de muncă, așadar și câștiguri mărite.

Taurul/șarpele trebuie sa fie atent în 2014 căci pot apărea complicații ale unor probleme de sănătate neglijate sau chiar nediagnosticate. Cei născuți sub semnul șarpelui/al taurului ar trebui să-și înceapă anul cu un set de analize medicale amănunțite pentru a preveni anumite căderi fizice care ar putea să le pună bețe în roate altor planuri amoroase sau profesionale.

#Gemeni = Cal

tumblr_lzlbcssxJ21qgdxico1_500

Persoanele născute sub semnul gemenilor, respectiv al calului în zodiacul chinezesc, vor resimți toate avantajele, dar și dezavantajele anului 2014 care va fi tocmai anul lor. De ce? Anul Calului de Lemn este marcat de două elemente: lemn și foc. Lemnul se răsfrânge asupra carierei, în timp ce focul asupra finanțelor. Iată de ce pe plan profesional, geamănul/calul o va duce bine în 2014, dar va avea și mult de tras. Deși stabilitatea lemnului îi consolidează pașii în carieră și în obținerea de câștiguri sporite, focul o să-l pună la încercare, o să-l solicite la capacitate maximă. Fiind totuși anul lor, gemenii/caii vor putea lua decizii mai bune, iar principalul lor atu pe care trebuie să mizeze este capacitatea crescută de comunicare și relaționare cu cei care lucrează.

Dăruirea prea mare și consumul energetic sporit pe plan profesional ar putea, însă, să-i afecteze pe plan sentimental. Asta nu înseamnă că vor sta prost cu dragostea! Gemenii/caii vor avea parte de suișuri și coborâșuri pe plan amoros din care vor învăța, însă, că trebuie să-și tempereze firea duală și vulcanică pentru a-și menține relațiile sentimentale. Până una alta, vor trage niște învățăminte folositoare.

De sănătate, în schimb, vor uita aproape total în 2014, nici nu vor avea parte de probleme majore. Singurul risc preconizat pentru anul Calului de Lemn pentru gemeni/cai este suprasolicitarea și epuizarea fizică. Pentru a preveni acest lucru, ar fi bine să profite de absolut orice moment liber pentru a se odihni.

Despre ce îi așteaptă pe cei din celelalte zodii, #diez îți va relata în cele ce urmează.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente