UEFA EURO 2016: ‘Le Rendez-Vous’

UEFA Euro 2016 ‘Le Rendez – Vous’
Foto: UEFA Euro 2016 'Le Rendez - Vous' PC: uefa.com

‘Le Rendez-Vous’ este sloganul UEFA EURO 2016, anunțat în timpul unei conferințe de presă desfășurată la Primăria orașului Marsilia, în urma reuniunii de azi dimineață a comitetului de conducere EURO.

Președintele UEFA, Michel Platini, Președintele Federației de Fotbal Franceze, Noël Le Graët, și Presedinte EURO 2016 SAS, Jacques Lambert, au fost prezenți alături de primarul Marsiliei, Jean-Claude Gaudin și ministrul de sport francez, Valérie Fourneyron, pentru a prezenta ‘Le Rendez – Vous’-ul.

Un Rendez – Vous cu istorie:
Douăzeci și patru de națiuni se vor întâlni în 51 de meciuri în timp ce ochii lumii vor fi țintiți asupra celui mai bun fotbal din Europa.

Un Rendez – Vous cu Franța:
Organizat în zece orașe-gazdă, UEFA EURO 2016 va descoperi mai multe fațete ale Franței, cultura, patrimoniul, și de asemenea, stadioanele sale noi și renovate, o scenă ideală pentru a experimenta cele mai frumoase emotii sportive.

 

Logotipul UEFA Euro 2016  PC: uefa.com
Logotipul UEFA Euro 2016 PC: uefa.com

Sloganul de concurs – Le Rendez – Vous – are scopul de a evoca importanța Campionatului European UEFA și îi va reda o serie de festivități care nu pot fi ratate. Acesta se potriveste perfect cu identitatea vizuală a competiției, care a fost prezentată publicului în data de 26 iunie la Paris și mesajul central al căreia este ”Sărbătorește arta fotbalului”. Logo-ul exprimă frumusețea jocului, pasiune, celebrare și redă patrimoniul cultural-artistic francez.

Împreună, ele produc o influență franceză, care va oferi UEFA EURO 2016 o dimensiune unică. Așadar, pentru toți cei care iubesc jocul frumos, cultura și petrecerile, rezervați-vă lunile iunie și iulie ale anului 2016.

Sursa: uefa.com

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente