Modificări în circulația transportului public în centrul Capitalei

12920780
Foto: PC: flickr.com

De astăzi, 7 octombrie, pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, vor avea loc lucrări de reconstrucţie a reţelei de apeduct, de la str. Ciuflea şi până la str. Tighina. Lucrările se vor executa deschis, pe trotuar şi gazon, traversând bulevardul Ştefan cel Mare şi strada Ismail.

În conformitate cu lucrările planificate, a fost elaborată o schemă de circulaţie rutieră, în zonă fiind instalate indicatoare şi îngrădirile necesare, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al SA „Apă-Canal Chişinău”.

Troleibuzele de pe rutele nr. 1, 4, 5, 8 şi 28 vor circula de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Tighina, str. Bucureşti, str. Ciuflea, bd. C. Negruzzi şi în continuare pe traseele stabilite. Retur, cu excepţia rutei nr. 4, troleibuzele se vor deplasa de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Ciuflea, str. Bucureşti, str. A. Şciusev, str. Mihai Viteazul, str. Columna, str. H. Coandă, piaţa Dimitrie Cantemir şi în continuare pe traseele stabilite. În cazul rutei nr.4 returul va avea loc pe traseul: bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, str. Tighina, str. Bucureşti, str. A. Şciusev, str. Vasile Lupu şi în continuare pe traseul obişnuit.

Troleibuzele de pe ruta nr. 2 vor circula de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Tighina, str. Bucureşti, viaduct şi în continuare pe traseul stabilit. Şi troleibuzele de pe ruta nr. 22 vor merge de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Tighina, str. Bucureşti, viaduct şi în continuare pe traseul stabilit, iar retur – de pe viaduct pe str. Bucureşti, str. A. Şciusev, str. Mihai Viteazul, str. Columna, str. H. Coandă, Piaţa Dimitrie Cantemir şi în continuare pe traseul obişnuit.

După finalizarea lucrărilor, transportul public va circula pe traseele vechi. Estimativ, lucrările se vor încheia la sfârşitul anului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente