(video) Și-a luat diploma de bacalaureat la vârsta de 99 ani

Audrey_crabtree_diploma-movil
Foto: PC: tabascohoy.com

Audrey Crabtree, din Iowa, trăiește acum emoțiile și bucuriile cunoscute de orice proaspăt absolvent de liceu. Tocmai și-a luat diploma de bacalaureat.

În urma cu 80 de ani, femeia a fost nevoită să renunțe la studii, așa că nu a terminat niciodată liceul, deși mai trebuia să treacă un singur examen. Acum, visul ei s-a împlinit și Audrey, bunică a 5 copii, este oficial absolventă a liceului Waterloo East. “Mă simt mult mai inteligentă acum”, glumește ea, arătând cu mândrie diploma primită, scrie ProTV.

Viața femeii a fost foarte ciudată. Chiar înainte să termine liceul, a avut un accident de înot și a lipsit mai multe zile, apoi a renunțat la studii, ca să-și îngrijească bunica bolnavă. În loc să reia anul pierdut, ea s-a măritat și a deschis alături de soțul ei o florărie, unde a lucrat timp de 28 de ani. După ce și-a întemeiat o familie, Audrey a mărturisit că regretă faptul că nu a terminat liceul și nu are o diplomă. Fiica ai a vorbit cu conducerea liceului și a aranjat ca bătrâna să-și primească în sfârșit diploma. Alături de documentul oficial, ea a mai primit 100 de scrisori de felicitare, din partea actualilor elevi ai liceului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente