Eugen Tomac: „Dreptate pentru Basarabia”

DSCN3640
Foto: Eugen Tomac (centru) la lansarea Partidului Mișcarea Populară la Chișinău.

Mișcarea Populară a fost lansată și la Chișinău. Astăzi, 26 august, Eugen Tomac a anunțat deschiderea filialei organizației în capitala Republicii Moldova.

Mesajul pe care l-a adus Eugen Tomac la Chișinău este „Dreptate pentru Basarabia”. El a mai declarat că nu îi este rușine de identitatea pe care și-a luat-o la începutul carierei sale politice.

Tomac, vorbind cu referire la media din Republica Moldova a declarat că „speră ca Premierul Leancă să știe deja o soluție pentru a face posibilă întoarcerea postului de televiziune TVR pe micile ecrane din casele fiecăruia.”

Potrivit realitatea.net, înregistrarea la Tribunalul Bucureşti a Partidului Mişcarea Populară a fost amânată, joi, până în 12 septembrie, după ce patru intervenienţi în dosar au depus contestaţii, invocând motive legate de sigla, denumirea şi componenţa formaţiunii politice.

A fost menționat faptul că lansarea la Chișinău a Partidului a adunat cei mai mulți oameni de până acum.
A fost menționat faptul că lansarea la Chișinău a Partidului a adunat cei mai mulți oameni de până acum.

Liderul noului partid a fost susținut de colegii care i-au urat succes în continuare în activitatea sa. La rândul său, politicianul a mulțumit celor prezenți menționând că „vrem să devenim o mișcare care va sparge gheața de pe Prut”.

Începând din 28 august sunt posibile semnarea cererilor de adeziune la Partidul Mișcarea Populară în incinta biroului parlamentarului Eugen Tomac, Uniunea Scriitorilor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente