Prințul William, cu gândul la scutece mai mult decât la polo

_69103193_018859531
Foto: Prințul William împreună cu fratele său la un meci de polo. PC: BBC

Prințul William și-a împărtășit primele emoții trăite în calitate de tată într-un meci caritabil de polo. Fața regală a recunoscut că este pe „modulul bebeluș.”

Prinţul William le-a oferit invitaţilor la o partidă caritabilă de polo călare, sâmbătă, primele sale impresii în calitate de tată, precizând că mintea lui a rămas blocată în „modul bebeluş” după venirea fiului său pe lume.

William juca alături de fratele său Harry în cadrul Audi Polo Challenge, într-un meci organizat la Ascot. Acest meci de polo călare a fost organizat la mai puţin de două săptămâni după ce soţia sa, Kate, a adus pe lume primul lor copil, prinţul George, iar William le-a mărturisit spectatorilor că „se simte bine să mai iasă din casă” în timpul săptămânii.

Prinţul în vârstă de 31 de ani a reuşit să înscrie punctul decisiv pentru echipa de polo din care a făcut parte şi după meci a primit o crosă de polo în miniatură pentru băiatul său. Când a primit cadoul, prinţul a întrebat dacă nu poate primi şi nişte scutece, explicând că „trebuie să iau câteva pachete în drum spre casă”.

Sursa: BBC

 

Prinţul William le-a oferit invitaţilor la o partidă caritabilă de polo călare, sâmbătă, primele sale impresii în calitate de tată, precizând că mintea lui a rămas blocată în „modul bebeluş” după venirea pe lume a fiului său

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente