William și Kate își vor vedea azi copilul?

kate-gravida
Foto: Kate trebuia să nască joi, 11 iulie 2013. PC: primeirahora.com

Atenția britanicilor este ațintită către spitalul St. Mary’s, din vestul Londrei, pe masură ce se apropie ora nașterii ducesei de Cambridge. Copilul regal va avea titlul de prinț sau prințesă de Cambridge.

Nu este născut, dar itinerarul primei sale călătorii este deja cunoscut. Dupa cum se spune în US Weekly, moștenitorul tronului britanic va merge în Australia și în Noua Zeelanda anul viitor, întocmai cum s-a întâmplat și în cazul lui William, luat de părinți în aceeași țară deși avea numai 9 luni, în 1983.

Chiar dacă nu se știe cel puțin care va fi sexul viitorului copil, pariurile pe numele acestuia sunt în toi. Printre cele mai populare nume la casele de pariuri sunt Alexandra, Charlotte, Victoria și George, James, Jhon.

Kate Middleton ar fi trebuit să nască joi, 11 iulie, însă, așa după cum chiar ea a declarat la un moment dat, „bebelușii au propria agendă”.

După ce se va naște, mama și copilul vor merge să locuiască în casa părinților lui Kate Middleton, în Berkshire, urmnâd ca în septembrie familia reunită să se mute în apartamentul renovat din Palatul Kensington.

Taguri: ##diez
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente