(Live video) Vezi ce va naște Ducesa Kate Middleton

Kate-Middleton-Top-10-best-Hairstyles-JUne-19-JPG_112751
Foto: Bebeluşul regal la casele de pariuri: Ce pariază britanicii legat de copilul prinţului William şi al lui Catherine PC: uk.lifestyle.yahoo.com

Se numeşte Alexandra, este fată, cântăreşte între 3,17 kilograme şi 3,6 kilograme şi este brunetă – acesta este portretul robot al “bebeluşului regal”.

Porteretul a fost alcătuit de casele de pariuri britanice în aceste zile, când ducesa de Cambridge, se pregătea să nască, relatează ziuaveche.ro.

“Travaliul se află încă la început după ce ducesa de Cambridge a fost internată” la clinica St. Mary, “în jurul orei 06.00 în această dimineaţă”, se precizează în comunicatul emis de Palatul Kensington. Ducesa de Cambridge a sosit cu automobilul de la Palatul Kensington, însoţită de soţul ei, prinţul William, care a anunţat că va fi alături de soţia sa la naşterea bebeluşului.

Pariorii şi-au nuanţat tot mai mult previziunile în aceste ultime săptămâni, în speranţa de a câştiga lozul cel mare, mizând pe alegerea corectă a sexului, a numelui, a greutăţii la naştere şi a culorii părului viitorului moştenitor al tronului britanic.

“Sunt cele mai mari pariuri pe care le-am văzut vreodată, în afară de cele din sport şi mai ales din cursele hipice. S-a pariat pe papă, s-a pariat pe diverse reality show-uri, dar aceste pariuri le-au depăşit pe toate”, a explicat Gary Burton, patronul unei case de pariuri.

“Am depăşit pragul de 500.000 de lire sterline (577.000 euro), ca miză de pariu, şi ne îndreptăm direct spre 750.000 de lire sterline (866.000 euro). Cu cât trec zilele, cu atât mizele cresc într-un ritm accelerat”, a adăugat el.

Având o cotă de 6 la 4 acordată de William Hill, o altă casă care a demarat aceste “pariuri regale speciale”, Alexandra, care este cel de-al doilea prenume al reginei Elizabeth a II-a, a surclasat prenumele Charlotte (cotă de 6 la 1), al doilea prenume al Pippei Middleton, sora ducesei de Cambridge, şi celelalte nume concurente.

De ce însă Alexandra, în condiţiile în care cuplul princiar britanic a afirmat de mai multe ori că nu cunoaşte sexul bebeluşului lor? Pur şi simplu pentru că ducesa de Cambridge ar fi declarat într-o bună zi că Alexandra este prenumele ei feminin preferat.

Însă acest prenume are inconvenientele sale, cel mai deranjant fiind acela că există deja o prinţesă Alexandra, o verişoară a reginei, în vârstă de 76 de ani.

În plus, Alexandra nu mai este un prenume în vogă, întrucât a ieşit din Top 100 al celor mai populare prenume din Anglia şi Ţara Galilor, potrivit celui mai recent recensământ, organizat în 2011.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente