Concurs pentru tinerii activi „Spune lumii povestea ta de succes”

IMG_8451
Foto: Dacă ești tânăr creativ și energic nu ezita să te înscrii la concurs.

Concursul se va desfășura până la 31 august curent și își propune promovarea în societate a tinerilor energici, ambiţioşi şi dornici de afirmare.

Pot aplica tinerii cu vârsta cuprinsă între 16-30 de ani care doresc să-şi împărtăşească experienţele şi practicile pozitive legate de studiile efectuate, cariera profesională, bussines, participativitate şi activism civic, activitate de voluntariat.

Participanții care se vor remarca în mod deosebit vor fi invitaţi la un interviu şi o sesiune foto. Reprezentanţii Asociaţiei Obşteşti ,,Captes”, responsabili de organizarea concursului, preconizează, în final, selectarea a 20 de tineri, istoriile de succes ale cărora vor fi publicate într-o revistă şi mediatizate prin intermediul unei expoziţii publice, ce va fi inaugurată la 9 noiembrie 2013 cu ocazia Zilei Naţionale a Tineretului.

Doritorii de a participa la concurs trebuie să completeze formularul de aplicare, pe care îl vor expedia până la finele lunii august la adresa [email protected].

Pentru informaţii suplimentare o puteți contacta pe Alina Stoianov, coordonator de proiect (tel.: 022 232367 sau 069707509), email: [email protected].

Sursa politik.md

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente