Cursuri postuniversitare în Germania

DAAD
Foto: Absolvenții universităților pot merge în Germania pentru studii postuniversitare. PC bisilica.ro

Programul ,,Development-Related Postgraduate Courses” finanțat de DAAD propune cursuri postuniversitare pentru specialiștii din țările în curs de dezvoltare.

Pentru bursele oferite de  programul ,,Development-Related Postgraduate Courses” sunt selectate persoane din țările în curs de dezvoltare care vor beneficia de cursuri de perfecționare.

Grupul țintă al programului îl constituie:

-Persoanele care au diplomă universitară;

-Persoanele care au cel puțin doi ani experiență relevantă într-un minister, agenție, firmă industrială, întreprindere sau experință de administrator sau angajat al unui proiect de cooperare, ONG-uri pentru dezvoltare;

–Persoane cu perspectivă de angajare la întoarcerea în țară.

Programul are drept scop dezvoltarea capacităților și abilităților persoanelor din țările cu un nivel scăzut de dezvoltare care ulterior vor participa la dezvoltarea durabilă a instituțiilor unde sunt angajați.

Programul presupune cursuri atât în Germania cât și în universitățile din țările partenere, astfel la depunerea aplicației va fi necesară semnătura instituției de învățământ parteneră și apoi va fi depusă la DAAD de universitatea germană.

Absolvenții universităților care solictă bursa pot aplica prin intermediul ambasadei Germane /DAAD Biroul Regional până la 31 iulie curent.

Detalii găsiți aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente