(video) Doi traficanți de droguri au fost reținuți de poliție

traficanti-de-droguri-prinsi-in-miercurea-ciuc_size6
Foto: Traficanţi de droguri, reţinuţi de poliţie PC: crimetime.ro

Doi tineri cu vârstele de 22 şi respectiv 27 ani, originari din Chişinău şi Călaraşi, au fost reţinuţi de oamenii legii. Aceștia sunt cercetaţi penal pentru circulaţia ilegală a substanţelor narcotice în scop de înstrăinare.

Potrivit Inspectoratului General de Poliție, unul din suspecți în vârstă de 22 ani, a fost reţinut de poliţie în momentul când intenţiona să pună în circulaţie un amestec de substanţe narcotice de origine necunoscută deocamdată. În rucsacul lui, poliţiştii au depistat o sacoşă cu o masă vegetală în cantitate de aproximativ un kilogram. El a estimat preţul drogurilor la 12 000 lei. Poliţia stabileşte cercul de persoane implicate.

În al doilea caz, este vorba despre un tânăr domiciliat în comuna Grătieşti. Îm urma percheziţiilor, în podul casei au fost depistate mai multe plante asemănătoare cu cânepa. Tufele urmau să se usuce şi să fie pregătite pentru realizare la un preţ de aproximativ 10 000 lei. Iniţial bănuitul a declarat poliţiştilor că plantele au fost selectate doar pentru producerea ceaiului. În ambele cazuri substanţele vegetale au fost expediate la laboratorul criminalistic pentru efectuarea expertizelor de specialitate.

Ambii tineri riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 până la 7 ani, conform prevederilor legale în vigoare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente